milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek? Melyik a legjobb?

Attila FeketeGazdaságos nyomtató Leave a Comment

Melyik nyomtató a legjobb a piacon? Milyen nyomtatót vegyek, ha még jövőre is elégedetten szeretném használni? Mi alapján válasszak nyomtatót? Sok hasonló kérdés érkezik hozzánk, hiszen napjainkban szinte elárasztják a piacot az általános célú nyomtatók.

Milyen nyomtatót vegyek? Multifunkciós vagy egyszerű nyomtatót válasszak?

A multifunkciós nyomtatók nem csak azoknak jöhetnek jól, akik napi rendszerességgel fénymásolnak, szkennelnek vagy faxolnak. Ha csak néha van szükség ezekre az eszközökre, akkor is jó ötlet lehet beszerezni egy három az egyben vagy négy az egyben típusú nyomtatót: összességében sokkal kevesebb helyet foglalnak, mindig kéznél vannak, és használaton kívül sem a szekrény tetején gyűjtik a porcicákat.

Monokróm vagy színes nyomtatót vegyek?

Otthoni használatra szinte minden esetben érdemesebb a színes nyomtatók palettájáról választani, mert jobban kihasználhatók, sokoldalúbbak.

Üzleti célra viszont sok esetben teljesen felesleges színes vagy fotónyomtatót vásárolni, a döntés természetes a cég profiljától függ. Ha csak fekete-fehér dokumentumokat nyomtat, egy nagy teljesítményű üzleti tinmtasugaras nyomtató vagy egy lézernyomtató is beválhat.

Mi alapján döntsem el, hogy milyen nyomtatót vegyek?

Ha az igényeit már tisztázta, de még mindig a bőség zvarával küzd, nincs egyedül: a rengeteg ugyanolyan vagy hasonló feladatra tervezett nyomtató közül nehéz kiválasztani az igazit.

Mi évek óta napi szinten nyomtatókkal foglalkozunk. Ennek köszönhetően tisztában vagyunk vele, hogy az egyes igényekhez milyen nyomtató illik legjobban. Ráadásul sokkal nagyobb rálátásunk van a nyomtatópiacra, mint annak, aki csak néhány évente, nyomtatóvásárlás előtt ássa bele magát a témába.

Szeretnék a tapasztalatainkat Önnel is megosztani! Ha nehezen tudja eldönteni, milyen nyomtató lenne a legmegfelelőbb arra a célra, amire használni szeretné, forduljon hozzánk! Ha kitölti nyomtatóhasználati kérdőívünket, mindenféle vásárlási kötelezettségtől mentesen, ingyenes tanácsot adunk leendő nyomtatója kiválasztásával kapcsolatosan.

Jól hangzik, kitöltöm a kérdőívet!

Vélemény, hozzászólás?