csináld magad ajándékok

Csináld magad ajándékötletek minden alkalomra

Attila FeketeGazdaságos nyomtató Leave a Comment

Egy házi készítésű ajándék mindig különlegesebb, mint valami, amit bárki megvásárolhat a boltban. Egy apró, de személyes és szívből jövő ajándékkal sokkal nagyobb (és tartósabb) örömet tud okozni, mint ha felvásárolna egy fél bevásárlóközpontot. Amikor a megajándékozott ránéz a kapott tárgyra, mindig Ön  fog eszébe jutni róla.

1. Fényképes könyvjelző

Olvasni szerető vagy diákkorú rokonok és barátok biztosan értékelni fogják, ha az unalmas, szögletes könyvjelzők és a jellegtelen cetlik helyett egy vidám, személyes fotó jelzi majd, hol tartanak a könyvben.

Keressen vagy készítsen egy jó fényképet, ahogy a gyerekek, vagy egy mókáskedvű felnőtt úgy tesz, mintha fel akarna mászni valamire.  Nyomtassa ki, ragassza fel egy kartonpapírra, vágja körbe sniccerrel. Ha van rá lehetőség, még jobb megoldás a laminálás. Ezután egy nagy tűvel lukassza ki a papírt és fűzzön át rajta egy színes zsineget. Már készen is van!

 

csináld magad ajándék2. Kollázs monogram

Ötletes dekorációs elem lehet egy fekete-fehér, vagy a megcélzott szoba színéhez passzoló képekből összeállított monogram.

Vágja ki egy nagy és vastag kartondarabból a megfelelő betűket. Egy szövegszerkesztő és egy nyomtató segíthet a forma kialakításában. Ezután nyomtasson ki Önnek tetsző fotókat, ragassza fel a kivágott betűre, majd vágja körbe. Kenje le az egészet valamilyen hobbiboltban kapható lakkal, és már kész is a látványos dekoráció.

 

 

 

csináld magad ajándék3. Töltött befőttesüveg

Szinte bármilyen alkalomra összeállítható egy apróságokkal töltött nagy befőttesüveg. Készíthetünk kismama túlélőkészletet, mikuláscsomagot vagy születésnapi időkapszulát is. Nyomtassunk rá személyre szóló címkét!

 

 

 

 

csináld magad ajándék4. Receptkarika

Egyszerű és nagyszerű! Gépelje le a kedvenc (és ezideáig gondosan őrzött) receptjeit, nyomtassa ki, laminálja, majd lyukassza ki a sarkaikat. Egy kulcskarikára fűzze fel őket, majd csatolja az egészet egy akasztólyukkal rendelkező konyhai eszközhöz.

 

Vélemény, hozzászólás?