Epson BLI

Még egy érv az Epson mellett

Attila FeketeGazdaságos nyomtató Leave a Comment

Az Epson üzleti nyomtatói díjat kaptak a Buyers Laboratory (BLI) 2016-os téli Winter Pick díjátadóján.

A képalkotási eszközök tesztelésében vezető (és emelett független) BLI minden évben kétszer, télen és nyáron oszt díjakat, elismertséget adva az általuk vizsgált legjobb szoftvereknek és hardvereknek. A BLI szakértő mérnök és elemző csapata folyamatosan teszteli és összehasonlítja a termékeket, és az utóbbi 6 hónap során legmagasabbra értékelteket részesítik a Pick díjban, iparáganként.

–  Az Epson üzleti portfóliója digitális képalkotó megoldások széles választékát tartalmazza, hogy találkozzon a vevői elvárásokkal, és ez alól a WorkForce nyomtatók sem kivételek – mondta Larry Trevarthen (igazgató, üzleti képalkotás, Epson America INC.) – Legyen az egy egyedi innováció a tinta továbbításában, vagy a munkacsoportok számára tervezett robusztus, nagy teljesítményű nyomtatási megoldás, az Epson üzleti nyomtatói úgy lettek megtervezve, hogy a vevőink életét könnyebbé és termelékenyebbé tegyék. Megtisztelőnek érezzük, hogy a BLI ezekkel a rangos díjakkal értékelt minket.

A díjazott nyomtatók

WorkForce ET-4550 EcoTank – kiemelkedő otthoni/irodai tintasugaras multifunkciós nyomtató

Ez a nyomtató akár 2 évre elegendő tintával feltöltve kerül a használójához, ezzel forradalmasítva a nyomtatóipart. A PrecisionCore® technológiának köszönhetően nagy sebességű, lézeres minőségi fekete szövegnyomtatásra képes, beépített kétoldalas nyomtatási és vezeték nélküli kapcsolat lehetőséget is tartalmaz.

WorkForce Pro WF-6590 – kiemelkedő üzleti tintasugaras multifunkciós nyomtató

Ez a nyomtató a színes lézernyomtatókhoz képest akár 50%-ot is megspórol a nyomtatási költségekből. Egyben ez az Epson leggyorsabb multifunkcionális nyomtatója 24 oldalas percenkénti teljesítményre is képes, patrononként 7000 oldal nyomtatására képes, és 1580 lapos papírtároló kapacitása van. Emellett gyors auto-duplex nyomtatás, szkennelés, fénymásolás és faxolás funkciókkal is rendelkezik. A fejlett IT és biztonsági eszközök egyszerűvé teszik a hálózati integrációját.

WorkForce Pro WF-6090 – kiemelkedő üzleti tintasugaras nyomtató

A WF-6590-hez hasonlóan nagyteljesítményű, nagykapacitású, fejlett számítástechnikai megoldásokat használó üzleti nyomtató. A színes lézernyomtatókhoz képest ez is akár féláron dolgozik, és beépített autoduplex technológiával segíti a kétoldalas nyomtatást.

Még egy érv…

A díj persze önmagában is kitüntető, de valójában nem csak ezeket az újdonságokat ismeri el, hanem mindazt, ami ezeknek a termékeknek a kifejlesztése mögött áll: a folyamatos innovációt, a felhasználók igényeire való maximális odafigyelést, a gazdaságos megoldások állandó keresését, és ezek az Epson nyomtatóján meglátszanak. Válassza ki közülük az Ön számára optimálisat!

Vélemény, hozzászólás?