multifunkciós nyomtató

Multifunkciós nyomtató – kinek jó és miért?

Attila Fekete Gazdaságos nyomtató, Nyomtatóválasztás Leave a Comment

A multifunkciós nyomtató egyre több iroda és háztartás nélkülözhetetlen eszköze. Nem ok nélkül, hiszen egyetlen készülék segítségével lehet nyomtatni, szkennelni, faxolni és fénymásolni is. Szinte csak kávét főzni nem tud.

Kinek, milyen helyzetben érdemes elgondolkozni azon, hogy egy multifunkciós nyomtató legyen a következő beruházása?

A multifunkciós nyomtató ideális az Ön számára, ha…

Kevés helye van

Három vagy négy eszköz egyben: harmadával vagy negyedével kevesebb elfoglalt hely a polcon vagy az íróasztalon.

multifunkciós nyomtató

Szeretne takarékoskodni

Egy multifunkciós nyomtató beszerzése kevesebb utánajárást és kiadást jelent, mint 4 különböző eszköz beszerzése.

Ritkán szokott faxolni vagy szkennelni

Ha valamilyen funkciót csak ritkán használ, nem érdemes miatta egy külön eszközt vásárolnia. Például ha jellemzően nem szokott szkennelni, de egyik nap este kilenckor mégis szüksége lenne rá, nehezen fog nyitva tartó szolgáltatót találni, az ezzel járó kényelmetlenségekről meg nem is beszélve. Ha viszont kéznél van egy multifunkciós nyomtató, mindig biztonságban érezheti magát.

Gyakran használ több funkciót is

fax_ikon_gazdasagosnyomtato.huMi leheszkenner_ikon_gazdasagosnyomtato.hutne kényelmnyomtatas_ikon_gazdasagosnyomtato.huesebb, fenymasolas_ikon_gazdasagosnyomtato.humint a gyakran végzett feladatokat ugyanazzal a jól bevált készülékkel végezni? Miért venne külön egy nyomtatót, egy lapolvasót, egy faxgépet és egy fénymásolót, amikor mindezt egyben is megkaphatja?

Hálózatban gondolkodik

Egy modern multifunkciós nyomtató már nem csak a hagyományos feladatait végzi el, hanem a kommunikációban is erős: a Direkt WiFi, az USB csatlakozás és hálózati integrálhatóság mellett ezek az eszközök akár egy okostelefon vagy tablet segítségével, a távolból is kezelhetőek.

Milyen multifunkciós nyomtató való nekem?

Multifunkciós nyomtató is sokféle van. Gondolja végig, hogy pontosan mire szeretné használni leendő nyomtatóját! Szokott A3-as méretben vagy kétoldalasan is nyomtatni? Színesben vagy fekete-fehérben szokott inkább nyomtatni? Hányan és milyen gyakorisággal fogják használni a nyomtatót?

Az irodai gépek szuperhőse a multifunkciós nyomtató – ha úgy érzi, ki tudná használni képességeit, ismerje meg kínálatunkat!

 

Nehéz a választás? Töltse ki kérdőívünket, és mi segítünk megtalálni azt a nyomtatót, amellyel nyomtatási szokásainak megmaradhatnak, költségei pedig csökkenni fognak!


 

Vélemény, hozzászólás?