Ingyenes szoftver segítheti a vállalati működést!

Biró Zoltán Egyéb

Ingyenes és profi szoftvert használhat, amely sokat segíthet a vállalatának, vállalkozásának. A Document Capture Suite egy egyszerűen használható megoldás az elektronikus dokumentumok egyetlen gombnyomással történő beolvasására és tárolására. Akár egy kisvállalkozást működtet vagy egy több száz alkalmazottal rendelkező nagyvállalatért felelős, a Document Capture Suite valóban termelékenyebbé és hatékonyabbá fogja tenni a munkáját!

Széles körű támogatást biztosít a szoftver az operációs rendszerek számára: a Windows XP 32 és 64 bites verzióitól egészen a Windows 10 322 és 64 bites verzióig támogatást nyújt. A szoftver ingyenes verziója is hatalmas segítség:

  • „push scan” funkció előre beállított feladatokkal,
  • fejlett dokumentumfeldolgozási funkciók,
  • zökkenőmentes integráció a vállalati rendszerekbe,
  • képes csatlakozni dokumentumkezelő rendszerekhez és felhőalapú szolgáltatásokhoz,
  • kereshető PDF,
  • feladatok elválasztása a zónák szerinti OCR-rel.

A szoftvert az EPSON fejlesztette ki nyomtatóihoz és dokumentumkezelőihez. A világcég élen jár a nyomtatófejlesztésben, amelyekről már előző cikkünkben is írtunk, melyről ide kattintva olvashat.

Tudjon meg többet az EPSON szkennereiről

KÖLTSÉGTAKARÉKOSSÁGI LEHETŐSÉGEK

A Document Capture Pro kliensverzió számos különböző módon alkalmazható az Epson üzleti szkennereivel. A levelek, szerződések vagy megrendelőlapok feldolgozására szolgáló, nagy teljesítményű WorkForce DS-520N sorozattól egészen a nagy sebességű WorkForce DS A3-as szkennerig, illetve az A4-es, síkágyas szkennerekig az Epson készülékei tökéletes megoldást kínálnak a többoldalas dokumentumok és nagy papírkötegek elektronikus formátumba konvertálásához.

SZKENNELÉS EGYETLEN KATTINTÁSSAL

A Document Capture Pro programhoz nincs szükség különleges szakértelemre, az intuitív felhasználói felület használata gyorsan elsajátítható. A Document Capture Pro támogatja a leggyakoribb fájlformátumokat, beleértve a JPEG és PDF formátumot is.

TARTSA KÉZBEN A DOKUMENTUMAIT

A kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt megfelelő sokoldalú megoldásokat biztosító Document Capture Pro többféle dokumentumméretet és -dimenziót képes egyszerre kezelni a kötegszétválasztás, a vonalkód-felismerés és a zónák szerinti OCR támogatása mellett.

Nézze meg kifejezetten KÖNYVELŐKNEK javasolt szkennereinket

EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS MEGOSZTÁS

Dolgozzon csapatban, és küldje el a szkennelt dokumentumokat közvetlenül a Microsoft Sharepoint® vagy FTP-szolgáltatásba, illetve felhőalapú tárhelyre!

Tegyen egy további lépést a decentralizált dokumentumkezelés felé a Document Capture Pro Server segítségével, amely többszörös, hosszú telepítés igénye nélkül teszi lehetővé a dokumentumkezelést több felhasználónak!