Alakítsa át gyökeresen irodai nyomtatási szokásait

Biró Zoltánfesték, Gazdaságos nyomtató, Környezettudatosság, Nyomtatóválasztás, Spórolás

Bár manapság mindenki joggal törekszik a papírmentes irodai környezet kialakítására, mégis vannak olyan területek, ahol a nyomtatásnak még jó darabig nem lesz alternatívája a virtuális dokumentum. Az ilyen munkahelyi környezetben is lehet azonban drasztikusan csökkenteni az ökológia lábnyomunkat. Erre kínál ütős megoldást az Epson Workforce kifejezetten nagy kapacitású (RIPS) üzleti nyomtatócsaládja.

Szüntesse meg a hagyományos nyomtatókkal járó frusztrációt és szabadítsa fel vállalkozását a legújabb WorkForce Pro nagykapacitású Cserélhető Tinta Csomag rendszerű (RIPS) üzleti nyomtatóival. A Cserélhető Tinta Csomag rendszernek köszönhetően egy feltöltéssel akár 84 000 oldalt is nyomtathat egyetlen feltöltéssel!

Ezzel gyakorlatilag megszűntetheti az összes hulladékot. Nincsenek többé üres tonerhegyek, magas áramfogyasztás, és rengeteg állásidő a cserék és karbantartások miatt.

Van viszont:

- al kevesebb hulladék

- al kevesebb energiafelhasználás

- al kevesebb állásidő

oldal nyomtatás tintacsere nélkül!

Ne vesztegesse az idejét

Felejtse el a tonercserékkel, rendszeres karbantartásokkal vagy épp a Paper Jam üzenetekkel járó meghibásodások okozta állásidőt! Az extra nagy kapacitású tintacsomag és a legújabb generációs PrecisionCore piezo nyomtatási technológiának köszönhetően akár évekig is gondtalanul nyomtathat!

A piezo technológiának köszönhetően akár 3,5x hamarabb készül el az első nyomat, mint a hasonló kategóriájú lézernyomtatókkal. Emellett az átlagos nyomtatási szokásoknak megfelelő példányszámú nyomtatások esetén is időt spórol a lézernyomtatókkal szemben.

Ne vesztegesse a pénzét!

A PrecisionCore nyomtatófej gazdaságos megoldást kínál, a WorkForce Pro RIPS nyomtatókkal akár 50%-al alacsonyabb nyomtatási költséget érhet el a hagyományos lézernyomtatókkal szemben, alacsonyabb üzemelési költségek mellett. Óvja környezetét és bankszámláját is a WorkForce Pro nyomtatókkal!

Ne pazarolja saját és környezete erőforrásait

4 tintatartály vs. toner hegyek, fényvezetők, dobegységek és egy csomó kiürült csomagolóanyag: melyik a vonzóbb? A WorkForce Pro RIPS nyomtatók 99%-al kevesebb hulladékot termelnek és a kevesebb szállítási, logisztikai és újrahasznosítási költségek révén tovább csökkentik a környezetterhelést. Az Epson nyomtatókkal sokkal könnyebb lesz cégének fenntarthatósági céljait elérni!

Válassza Ön is irodájába az Epson WorkForce Pro RIPS nyomtatókat akár decentralizáltan, kisebb munkacsoportokra optimalizálva és csökkentse cége ökológia lábnyomát, miközben hosszú évekre elfelejtheti a karbantartásokkal járó nyűgöket. Mindezt a korábbi nyomtatási költségekhez képest akár féláron, minőségi kompromisszumok nélkül!

Töltse ki Ön is rövid kérdőívünket és kollégánk díjmentesen küld javaslatot a nyomtatási szokásaikhoz leginkább megfelelő nyomtató kiválasztására.