epson ecotank

2016 újdonságai – 2 évre elegendő tinta egy patronban

Attila FeketeGazdaságos nyomtató 2 Comments

Aki sokat nyomtat, annál sokszor kiürül a tintapatron. Ez időnként még a korszerű, gazdaságos nyomtatókkal is előfordul, és elég bosszantó tud lenni, főleg, ha valami sürgős dolga van. Most képzelje el, hogy az elkövetkezendő két évben egyetlen egyszer sem kell patroncserével foglalkoznia! Jól hangzik? Szerintünk is, és az Epson nemrég bemutatott újdonságai pontosan ezt teszik lehetővé.

Mi sem hallucinálunk, és Ön is jól olvasta: az EcoTank rendszerrel felszerelt nyomtatók akár két éves időtartamra, vagy 50 hagyományos tintapatron helyettesítésére, vagy akár 20000 fekete fehér és 20 000 színes oldal kinyomtatására elegendő festéket tartalmaznak.

A tintatartók egyszerűen újratölthetők és az utántöltő tinta is különösen kedvező áron lesz kapható. Így nemcsak fekete-fehérben, hanem színesben is nagyon kényelmesen és gazdaságosan lehet majd ezekkel a készülékekkel nyomtatni. (Például a WorkForce ProWF-R4640 akár 70%-al csökkenteni tudja nyomtatási költségeet a színes lézernyomatókhoz képest.)epson ecotank

A termékcsaládban az összes korábbi termékkategória elérhető lesz. A kisebb igénybevételre, otthoni és fényképnyomtatásra tervezett Expression, a céges környezetben ideális Workforce és a extra magas igénybevételre kiképzett, minden igényt kielégítő Workforce Pro modellek közül lehet majd választani. Az eddig is elérhető és bizonyított kétoldalas nyomtatást segítő AutoDuplex, a Direct Wifi, a kéttálcás nyomtatás funkciók is bekerültek a termékcsalád gépeibe.

Nézze meg videón is!

Kinek éri meg EcoTank rendszerű nyomtatóra váltani?

Azoknak, akik szeretik az olcsó és kényelmes megoldásokat, akik szívesen elfelejtkeznének a nyomtató állandó „etetéséről” és inkább használnák azt, azoknak, akik rendszeresen sokat nyomtatnak és azoknak is, akik csak alakalmilag, ezért nem tartanak otthon cserepatront.

Természetesen az új termékek bevezetése után ugyanúgy elérhetőek maradnak majd az eddig megszokott és kedvelt Epson termékek is.0ba81853-4767-4fbf-bcef-3d771352a4c4.HR

Vélemény, hozzászólás?