Epson WorkForce-Pro-WF-5110DW nyomtató színes tintasugaras

Kategória:

Leírás

Figyelem! Ez a nyomtató már nem kapható kereskedelmi forgalomban, de ha hasonló funkciójúra vágyik, a főképen megjelölt új szériát tekintse meg.

Élvezze az alacsony üzemeltetési költség, az alacsony áramfogyasztás, a nagy nyomtatási sebesség és a könnyű üzleti integráció céljából kifejlesztett funkciók nyújtotta előnyöket, amelyeket az új WorkForce Pro WF-5110DW biztosít. Ennek az üzleti tintasugaras nyomtatónak az előnyei közé tartozik az automatikus kétoldalas nyomtatás, amely minden munkát egyszerűvé és hatékonnyá varázsol.

A pigment alapú tinta előnye, hogy beivódik a nyomathordozóba, tehát a papírba. Így a nyomatok hosszabb távúak lesznek, kevésbé fakulnak. A pigment alapú tinta nehezen kenhető, illetve maszatolható. A fekete igazán fekete lesz, így vetekszik a nyomat a lézernyomtatókéval. Sokan azért nem mernek lézernyomtatóról átváltani, mert félnek, hogy a minőséget elvesztik. Azonban a pigment alapú tinta költséghatékonyan és tartósan lehetővé teszi például a számla nyomtatást is.

Azoknak ajánlott, akik tartós, gazdaságos, minőségi nyomatokat akarnak készíteni.