Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF

A legjobb irodai és home-office munkatárs

  • egy igazi kompromisszummentes készülék
  • 3 év gyártói garanciával
  • bárhonnan a világról tud nyomtatási feladatot küldeni a készülékre
  • csupán 3,8 Ft fekete-fehér és 17 Ft / lap színes nyomtatási költség eredeti kellékanyaggal, amivel a minőség garantált
  • automatikus 2 oldalas nyomtatás, szkennelés, fénymásolás

Leírás

A szoftverek és eszközök széles választéka biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújt, hatékony szkennelést tesz lehetővé és segítséget nyújt abban, hogy távolról irányíthassa készülékeit. Az NFC és a vezeték nélküli csatlakozás támogatja a mobileszközökről történő nyomtatást is. Az okostelefonokra emlékeztető felhasználói felület és érintőképernyő miatt a készülék működtetése intuitív. Az Epson Open Platform és a közös munkánk a független szoftvergyártókkal további megoldásokat biztosít, például a PaperCut nyomtatáskezelő szoftvert.

A pigment alapú tinta előnye, hogy beivódik a nyomathordozóba, tehát a papírba. Így a nyomatok hosszabb távúak lesznek, kevésbé fakulnak. A pigment alapú tinta nehezen kenhető, illetve maszatolható. A fekete igazán fekete lesz, így vetekszik a nyomat a lézernyomtatókéval. Sokan azért nem mernek lézernyomtatóról átváltani, mert félnek, hogy a minőséget elvesztik. Azonban a pigment alapú tinta költséghatékonyan és tartósan lehetővé teszi például a számla nyomtatást is.

Azoknak ajánlott, akik tartós, gazdaságos, minőségi nyomatokat akarnak készíteni.


Részletekért kattintson a képre!