Közel 20 éves pályafutásunk alatt kollégáimmal több ezer igényes partnerünk nyomtatási költségeit csökkentettük igen jelentősen. Most Önön a sor. Miért vagyunk ilyen magabiztosak?

Mert most, 2020-ban a leginnovatívabb és legköltséghatékonyabb nyomtatási technológiát képviseljük a világon, ami az EPSON piezokristályos nyomtatófejjel felszerelt WorkForce nyomtató családban található meg. A megszokás ugyan még sokaknál nagy úr, de ez a rohamosan terjedő technológia korszerűbb és hatékonyabb, mint a lézer- vagy a hagyományos tintasugaras nyomtatás, ráadásul a lézernyomtatás árának harmadáért tud majd nyomtatni meghibásodás nélkül, prémium minőségben.

A gazdaságosnyomtato.hu EPSON nyomtatóival Ön nem csak a nyomtatás költségeit csökkentheti a felére-harmadára, hanem a karbantartással töltött időt is anélkül, hogy változtatnia kellene nyomtatási szokásain! Sokan hónapokig vagy közel egy évig is nyomtatnak, és nem kell hozzányúlniuk a nyomtatójukhoz.

Nincs beszáradás, nincs szükség utángyártott festékeket és kellékeket keresgélni, mert a gyárival is a korábbi töredékéért tud majd nyomtatni. Ráadásul nyomtatója energiafogyasztása is 96%-al csökken majd, ami már egy gépnél is számít kicsit, de negyvennél már nagyon.

Három / öt éves, egyedülálló, kiterjesztett garanciánk pedig a hab a tortán. Árainkat tovább javítja, hogy az EPSON kiemelt partnereként tudjuk az ország egész területén segíteni a vállalkozásokat nyomtatóparkjuk költséghatékony megújításában.ÉRDEKEL.... HOGYAN TOVÁBB?
MONOKRÓM A4-ES MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓ

NYOMTATÓ ADATLAPJA
 • EPSON WorkForce M5799DWF

 • Fekete festékkazetta 40.000 oldal

 • + 500 lapos papírtálca

 • 3 év kiterjesztett gyártói garancia

 • VIP szolgáltatás 3 évre

Csomag piaci ára: 474.800 Ft helyett most:


Megrendelem 50% áron: bruttó 237.400 Ft-ért

SZÍNES A4-ES MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓ

NYOMTATÓ ADATLAPJA
 • EPSON WorkForce C579RDWF

 • Fekete festékkazetta 50.000 oldal

 • Színes festékkazetták 20.000 oldal

 • 3 év kiterjesztett gyártói garancia

 • VIP szolgáltatás 3 évre

Csomag piaci ára: 942.760 Ft helyett most:


Megrendelem 50% áron: bruttó 471.380 Ft-ért

SZÍNES A3-AS MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓ

NYOMTATÓ ADATLAPJA
 • EPSON WorkForce C878RDTWFC

 • Fekete festékkazetta 20.000 oldal

 • Színes festékkazetták 20.000 oldal

 • 5 év kiterjesztett gyártói garancia

 • VIP szolgáltatás 5 évre

Csomag piaci ára: 1.803.4100 Ft helyett most:


Megrendelem 50% áron: bruttó 901.700 Ft-ért


Mi az a VIP szolgáltatás*?


Díjmentes házhozszállítás

A tőlünk vásárolt készülékeket az ország területén díjmentesen házhoz szállítjuk.

Díjmentesen cserekészüléket biztosítunk 1 munkanapon belül

Ha a nálunk vásárolt eszközzel a garanciális időn belül probléma adódna, akkor sem marad nyomtató nélkül. Nagyvállalati szolgáltatást kínálunk minden partnerünknek, kötöttségek nélkül!**

Megkönnyített kellékanyag ellátás

Nem lesz többé gondja a kellékanyagra. A nyomtatója keres minket, ha fogytán a kellékanyag. Mi egyeztetünk Önnel a részletekről. Rendelés esetén házhoz szállítjuk a kért kellékeket. A házhoz szállítás díjmentes.

VIP kellékanyag árak

Kiemelt partnereinknek rögzített VIP kellékanyag árakat biztosítunk. (Az Epson által támogatott projekt áron szolgáljuk ki partnereinket, melyet a gyártó rögzített számunkra)***BÍZZA MAGÁT SZAKÉRTŐNKRE


Találja meg egy lépésben Ön számára ideális nyomtatót! Csak töltse ki nyomtatás szokásait felmérő ívünket, és a gazdaságosnyomtató szakértője megmondja, hogy minőségi kompromisszumok nélkül, hogy tud akár 50-70%-os megtakarítást elérni a piezokristályos nyomtatókkal, vagy ha mindenképpen hagyományos lézer vagy tintasugaras nyomtatót szeretne, akkor mi a legkedvezőbb lehetősége.

Töltse ki Ön is a kérdőívünket!

Az Ön nyomtatója gazdaságos?


Szeretné megtudni, hogy a jelenlegi nyomtatója gazdaságosan üzemel-e vagy sem? Kérjük, töltse ki ezt az egyszerű űrlapot, és munkatársunk díjmentesen kiszámolja Önnek jelenlegi nyomtatási költségeit!

Kérjük, a korrekt kalkuláció végett pontos nyomtató típust adjon meg.

A nyomtató típusát (pl. Epson XP 342; HP laserjet 1015) a gyártók minden esetben a nyomtatón feltüntetik.

Gyakran ismételt kérdések:


Mi a különbség a patronos tintasugaras és az üzleti tintasugaras (WorkForce) nyomtató között? 

A patronos nyomtatónál azért a  patron a legdrágább mert az a legbonyolultabb szerkezet a nyomtatóban, ha  szétszedünk egy patront látjuk, hogy tele van kicsi kis labirintusos  kamrácskákkal, amiben helyezkedik el a tinta. A végén meg van egy fémes  szerkezet, ami elektromos áram hatására hőt kezd el növelni a patronon belül  így generál nyomásbuborékot, ami pont akkora cseppméretet alakít ki amekkora  nyomtatáshoz kell, a fúvóka meg irányítja, hogy hova essen. A gond az, hogy a  tinta vízbázis alapú tinta így a hőhatás miatt szárad, illetve mivel a fúvóka sem teljesen zárt rendszer így alulról pedig a hideg levegő szárítja, ezért  száradnak be a patronos nyomtatók.

A WorkForce Pro fejtechnológia működése:

A technológia  zárt nyomás alatt lévő rendszert alkalmaz és a fejegysége a „precision core” technológia egyfajta elektromos áram által rezegtetett membrános rendszer,  amely a rezegtetés alapján alakítja ki a cseppméretet. Technológiából kifolyólag zárt a rendszer, így nem szárad be és ezért ad a gyártó a készülékre 3 év garanciát.


Image

Mindegyik WorkForce Pro nyomtató pigment alapú tintával dolgozik:

A pigment alapú tinta nem hullámosítja, nem üti át a papírt és ellenáll a napfénynek és a folyadéknak. A pigment alapú tinta előnye, hogy beivódik a nyomathordozóba, tehát a papírba. Így a nyomatok tartósabbak lesznek, kevésbé fakulnak, és a fekete igazán fekete lesz. A pigment tinta jobb minőséget és könnyebb olvashatóságot biztosít a lézer nyomatokhoz képest. Ráadásul stabilabban és költséghatékonyabban üzemeltethető.

A kiváló minőségű eredeti kellékanyagnak és a nyomtató felbontásának köszönhetően piszkozatok nyomtatásánál a betűk, számok kontúrjai sűrűn pöttyözöttek, belsejük viszont ritkás. Ez azt eredményezi, hogy a szemünk nem fárad el a piszkozatok olvasásakor, nem kell hunyorogni, és gyengébb megvilágításnál is könnyen olvasható.

Image

Mi a külöbség a színes lézer és az üzleti tintasugaras nyomtatók között?

Általánosságban a lézernyomtatóról és költségeiről: 

 • eredeti kellékanyaggal drágán nyomtat
 • utángyártott kellékanyaggal való használata nehézkes lehet (chip áthelyezés, csíkos, rosszabb minőségű nyomatok, nem ismeri fel a tonert, garanciavesztés)
 • magas áramfogyasztás: nyomtatáskor 400 Watt/óra, készenléti állapotban 25-30 Watt/óra
 • rejtett költségek: a dobegység csere, transzferszallag csere, ami minimum oldalanként 1-1,5 Ft-nyi többlet költséget jelent
 • ózont termel, ami káros lehet az egészségre
 • zajos
 • bemelegedési idő 8-25mp, ezt ki kell várnunk minden első oldal nyomtatásakor

Az EPSON WorkForce Pro nyomtatók esetén: 

 • jóval alacsonyabb Ft/lap költséggel dolgoznak eredeti kellékanyaggal
 • áramfogyasztása 96 % alacsonyabb mint a lézernyomtatóké
 • nincs rejtett költség
 • halkan üzemel
 • nincs bemelegedési idő, gyorsan elkészülő első oldal

Image

Kérdés esetén keresse: Biró Zoltánt; biro.zoltan@fokuszcomputer.hu; + 36 (70) 327 7170