Olcsó nyomtató méregdrága eredeti patronnal vagy drága nyomtató olcsó patronnal?

A vásárlóink 95%-a felteszi ezt a kérdést nekünk és több ezer eladott nyomtató után egészen pontos választ tudunk adni Önnek erre a kérdésre: az utóbbi!

Miért? A rövid válaszunk erre, hogy azért, mert egy átlagos fekete-fehér nyomtatás költsége szinte bármilyen nyomtatónál irreálisan magas, kivéve ha ránk hallgat!

Mi a jó megoldás?

Vásároljon olyan nyomtatót, amelyhez Ön a megvásárlás pillanatában akár 12.000 fekete-fehér és 6.500 színes, A/4-es méretű oldal nyomtatásához elegendő festéket kap!

Számoljon velünk!

Tegyük fel, hogy Ön vesz egy bármilyen márkájú nyomtatót 10-30 ezer forint közötti áron. Önnek két lehetősége van: vagy eredeti patront vásárol hozzá 8-10 ezer forintért, amely alig pár száz lap nyomtatására alkalmas, vagy vállalja a rizikót, hogy után töltött patronnal dolgozik, amely fél év alatt tönkreteheti az Ön nyomtatóját, ráadásul az utángyártott kellékanyag garanciavesztést is okoz!!

Ezt a megoldást választani gazdasági öngyilkosság, amikor van egy sokkal jobb!

Másképp számolva!

Olyan nyomtatót vásároljon, amelyhez  annyi festéket kap, amivel 2,5 forintért tud nyomtatni (úgy számoltunk, mintha a nyomtató ára csak a festék árát tartalmazná!)!

Igen, de akkor biztos egy vagyon lesz az utántöltés a jövőben!A bölcs ember gondolata

Ha Ön a gazdaságos nyomtató által kínált nyomtatókból választ, akkor Ön kiváló áron kap hozzá eredeti kellékanyagot!

Eredeti kellékanyag?

Igen! Ami egyet jelent azzal, hogy:

  1. Ön kiváló minőségben fog nyomtatni!
  2. A nyomtatója olyan festékkel dolgozik, amit kifejezetten hozzáfejlesztettek, ezért hosszútávon nem romlik el!
  3. Ön így is kevesebbet költ, mintha után töltött, utángyártott anyagot használna, de mégis jogtiszta megoldással fog tudni nyomtatni!

A gazdasagosnyomtato.hu oldalon nincsenek rejtett költségek!

RKM=0%

 

Bevezettünk egy új fogalmat a számítástechnika, különösen a nyomtatók világába! Ez a Rejtett Költség Mutató! Ha Ön EPSON nyomtatót vásárol, akkor Önnek NINCSENEK rejtett költségei, mert:

  • nincs drága toner!
  • nincs szükség utángyártott patronra, mert eredeti kellékanyaggal kiváló minőségben, kockázatmentesen, olcsón nyomtathat!
  • nem szárad be a fej, nem kell dobot cserélnie!

Legnépszerűbb modellek: