Egy ingatlanközvetítő rengeteget nyomtat!

Egy közepes méretű ingatlaniroda is havonta több tíz, sokoldalas szerződést, ajánlatokat, leveleket, borítékokat nyomtat.

Mit szólna hozzá, ha felmérnénk ingatlanirodája nyomtatási szokásait és segítenénk abban, hogy akár a felére csökkentse ennek a mértékét úgy, hogy Önnek ne kelljen nyomtatási szokásain változtatni!

Mi fontos egy ingatlan iroda nyomtatójában?

 • Megtakarítás

  Az ingatlanirodák gyakran faliújságot, kirakatot csinálnak az éppen eladó ingatlanokról. Ezeket a kinyomtatott ingatlan bemutatókat kiváló minőségben, igényesen és olcsóbban is ki tudja nyomtatni. Színes nyomtatás esetén például egy lézernyomtatóhoz képest, akár 70%-al olcsóbb lapköltséggel számolhat oldalanként.

 • Praktikum

  Az irodában fontos, hogy a nyomtató segítse az Ön munkáját és ne plusz feladatokat adjon. A kéttálcás gépekkel például Ön úgy tud borítékot és A4-es levelet nyomtatni, hogy nem kell cserélgetnie a papírokat. Hasznos az is, ha a nyomtató tudja akétoldalas nyomtatást.Képzelje el, hogy az olyan dokumentumokat, melyek két oldalasak lehetnek a nyomtatója automatikusan kinyomtatja. Így egyszerre óvja környezetét, spórol a papírköltségen!

 • Stabilitás

  Ha olyan nyomtatót használ, amely gyakran elromlik vagy a technológiájából adódóan bizonyos időnként drága alkatrészeket kell benne cserélni, akkor váltania kell! Nincs annál bosszantóbb, ha egy szerződéskötés közben romlik el a nyomtató!

 • Idő

  Ha Önnek drága az ideje, rohanna egy ingatlant bemutatni a lehetséges vevőnek, akkor fontos perceket tud megspórolni, ha nyomtatója azonnal működésbe tud lépni, nincs felesleges bemelegedési idő! Hasznos tulajdonság lehet, ha időt spórolva akár a telefonjáról is ki tud közvetlenül nyomtatni egy szerződést.

 • Integráció

  Fontos, hogy a nyomtató együtt tudjon dolgozni az Ön által használt ingatlannyilvántartó rendszerrel, szoftverekkel. Ha többen dolgoznak egy irodában, akkor a helyi hálózat segítségével egyszerűen tudjon nyomtatni az összes munkatárs!

 • Környezet

  Egy irodában, ahol össze vannak zárva emberek egy nyomtatóval, ma már fontos, hogy ne okozzanak a nyomtatóban található alkatrészek semmilyen (akár minimális) egészségkárosodást sem. Például, ha Ön lézernyomtatót használ, akkor bizonyos mennyiségű mérgező és allergén ózon kerül minden nyomtatással a levegőbe. Sőt, a lézernyomtatók által elhasznált tonerek megsemmisítése is külön eljárást igényel, mert azok a mai napig mérgező, környezetre ártalmas anyagokat tartalmaznak (például higanyt).

 • Helytakarékos

  Egy ingatlanirodában még fontos lehet a faxgép, a szkenner és a fénymásolás is. Hasznos, ha ezeket az extra funkciókat egyetlen gép képes megoldani. Így helytakarékos megoldást kapunk.

A teszt kitöltése semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár! Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A feliratkozás önkéntes, melynek során beleegyezik, hogy adatait visszavonásig kezeljük.