Találja meg az ideális nyomtatót irodájába!


  • Lefelezné irodája nyomtatási költségeit?
  • Úgy érzi indokolatlanul sokat költ kellékanyagra?
  • Kíváncsi rá hogy mennyiért nyomtat és létezik-e ennél költséghatékonyabb megoldás?
  • Elégedetlen nyomtatójával, vagy épp nyomtatót keres irodájába és szeretne megbízható, gazdaságos megoldást?

Kérje szakértő kollégánk segítségét!

Közel 20 éves pályafutásunk alatt, több száz vállalkozásnak, irodának segítettünk már nyomtatási költségeinek csökkentésében. Ez idő alatt megtaláltuk azokat a nyomtatókat, amelyek egy vállalkozás minden nyomtatási igényét kielégítik, akár irodáról, akár raktárról, akár egy szervizről legyen szó. Az általunk javasolt irodai nyomtatóval Ön akár a felére csökkentheti a nyomtatás költségeit, anélkül hogy  változtatnia kellene nyomtatási szokásain!


Töltse ki felmérésünket, amely alapján mi megmondjuk Önnek, hogy melyik lenne az ideális nyomtató irodájába és mennyit tudna spórolni a nyomtatáson anélkül, hogy a nyomtatási szokásain változtatnia kellene! 


Miért jó Önnek, ha kitölti ezt a kérdőívet?


– mert díj és kötelezettségmentesen megvizsgáljuk tudunk-e olyan nyomtatót találni Önnek, amely a jelenleginél számottevően kisebb fenntartási költség mellett dolgozik.

– mert Ön miután képet kap arról, hogy melyik nyomtató ideális a cége számára nem csak a típust tudja meg, hanem a piacon fellelhető legjobb árat is biztosítjuk Önnek.

– Nálunk a termék vásárlásával nem ér véget az együttműködés, hanem itt kezdődik. Számíthat ránk a beüzemelés, illetve a használt során felmerülő kérdései megválaszolásában is, hogy a nyomtatása valóban zökkenőmentes legyen. Kedvezményes kellékanyag árainkkal pedig segítünk, hogy a nyomtatója gazdaságos is maradjon.

– mert szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy: 80%-al csökkenjen a nyomtatásra szánt energia költsége az Ön cégében; gyorsabban tudjanak a munkatársai dolgozni irodai nyomtatójával; könnyebb, modernebb módon nyomtassanak; a nyomtatás kevésbé terhelje a környezetet és a munkatársai egészségét.


Az Ön irodája mivel foglalkozik?

Kattintson a megfelelő kategóriára!