FORRADALMI NYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK!

Back Office-tól a recepción át az egész szállodájának.

Költséghatékony színes nyomtatás, akár a vendégeinek is.

Miért érdemes most váltani? 

Pénzt takaríthat meg 

Meglévő eszközparkjánál létezik modernebb megoldás, amivel rengeteg extra kiadástól szabadíthatja meg szállodáját. Takarítson meg legalább 50%-ot a színes nyomatköltségéből a jelenlegi lézernyomtatóival összehasonlítva! A színes nyomtatás nem egy drága nyűg lesz szállodájának, hanem egy tökéletes marketing eszköz! Kreatív dokumentumait, brossúráit, programajánlóit házon belül is elkészítheti tökéletes minőségben gyorsan, olcsón. 

Növelheti vendégei elégedettségét

A készüléknek nincs bemelegedési ideje, az első nyomat 4,8 másodperc alatt készül el. Ez akár 50%-al gyorsabb mint a kategóriában hasonló lézernyomtatóké. A vendég ki és be jelentkezése ez által gördülékenyebbé válik. A recepció a vendég szemében a központ egy szálloda vérkeringésében, ezért egy gyors, halk, stabilan működő nyomtató emeli a szállodáról kialakult pozitív képet. 

Többlet szolgáltatást tud nyújtani szállóvendégeinek 

Az NFC és a vezeték nélküli csatlakozás támogatja a mobileszközökről történő közvetlen nyomtatást. Sőt! A nyomtató egyedi emailcímének ismeretében a vendég bárhonnan tud nyomtatni az engedélyezett nyomtatóra egy egyszerű e-mail küldésével. Legyen ez Önnél egy extra szolgáltatás! Soha nem volt még ilyen egyszerű lehetővé tennie a nyomtatást vendégei számára. 

Gondtalan nyomtatás, tervezhető költségek

Készülékét 1 év garanciával szállítjuk, ami igény esetén akár 5 évre bővíthető. Kiemelt partnereinknek egyedi kellékanyagárat biztosítunk, így nyomtatási költségei jól tervezhetővé válnak. Sőt amennyiben eddig megtisztelt minket figyelmével, úgy megrendelt nyomtatója mellé az első fekete 5000 oldalas festéket most 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg. Ez a kedvezmény a 20.000 Ft.-os beszámítási akción felül értendő.