Egy utazási iroda rengeteget nyomtat!

Egy közepes méretű utazási iroda is havonta számos ajánlatot, szerződést, néha jegyeket, vouchereket, leveleket, borítékokat nyomtat.

Mit szólna hozzá, ha felmérnénk utazási irodája nyomtatási szokásait és segítenénk abban, hogy akár a felére csökkentse ennek a mértékét úgy, hogy Önnek ne kelljen nyomtatási szokásain változtatni!

Az utazási irodák szerint a 6 legfontosabb szempont a nyomtatásban:


 • Igényes, színes nyomatok OLCSÓN

  Az utazási irodák gyakran adják kézbe a személyre szabott, egyedi ajánlatukat ügyfeleiknek kinyomtatva. Ezeket a kinyomtatott exclusive ajánlatokat kiváló minőségben, igényesen és olcsóbban is ki tudja nyomtatni. Színes nyomtatás esetén például egy lézernyomtatóhoz képest, akár 70%-al olcsóbb lapköltséggel számolhat oldalanként.

 • Stabilitás

  A jó nyomtató üzembiztos! Fontos, hogy a nyomtató ne gyűrje a papírt, illetve gyakori hiba, hogy az alsó tálcás nyomtatók esetén a papír elakad. Nincs annál bosszantóbb, ha akkor romlik el a nyomtató, mikor az ügyfél velünk szemben ül és ránk vár!

 • Integráció

  Fontos, hogy a nyomtató együtt tudjon dolgozni az Ön által használt repülőjegy foglaló rendszerrel és egyéb szoftverekkel. Ha többen dolgoznak egy irodában, akkor a helyi hálózat segítségével egyszerűen tudjon nyomtatni az összes munkatárs akár Wifin, akár kábeles kapcsolaton keresztül!

 • Praktikum

  Az irodában fontos, hogy a nyomtató segítse az Ön munkáját és ne plusz feladatokat adjon. A kéttálcás gépekkel például Ön úgy tud borítékot és A4-es levelet nyomtatni, hogy nem kell cserélgetnie a papírokat. Hasznos az is, ha a nyomtató tudja a kétoldalas nyomtatást. Képzelje el, hogy az olyan dokumentumokat, melyek két oldalasak lehetnek a nyomtatója automatikusan kinyomtatja. Így egyszerre óvja környezetét, spórol a papírköltségen!

 • Környezet

  Egy irodában, ahol össze vannak zárva emberek egy nyomtatóval, ma már fontos, hogy ne okozzanak a nyomtatóban található alkatrészek semmilyen (akár minimális) egészségkárosodást sem. Például, ha Ön lézernyomtatót használ, akkor bizonyos mennyiségű mérgező és allergén ózon kerül minden nyomtatással a levegőbe. Sőt, a lézernyomtatók által elhasznált tonerek megsemmisítése is külön eljárást igényel, mert azok a mai napig mérgező, környezetre ártalmas anyagokat tartalmaznak (például higanyt).

 • Helytakarékos

  Egy utazási irodában még fontos lehet a faxgép, a szkenner és a fénymásolás is. Hasznos, ha ezeket az extra funkciókat egyetlen gép képes megoldani. Így helytakarékos megoldást kapunk.

A teszt kitöltése semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár! Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A feliratkozás önkéntes, melynek során beleegyezik, hogy adatait visszavonásig kezeljük.