Egy kezdő vállalkozó sokat és hektikusan nyomtat!

 

Egy egyedül, otthonról dolgozó vállalkozó idővel sokat fog nyomtatni, hát még akkor, mikor vállalkozása beindul egy. Számlák, szerződések, iratok, pályázati dokumentációk kinyomtatása mind-mind viszi a pénzt a vállalkozásból!

Mit szólna hozzá, ha felmérnénk meglévő – és egy kis spekulációval – jövőbeni nyomtatási szokásait és segítenénk abban, hogy közösen megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb, hosszútávon is jól teljesítő gazdaságos nyomtatóját?

 

A kezdő vállalkozásoknak ezek a legfontosabbak:

 

 • Spórolás

  Nem mindegy, hogy Ön mennyit költ egy nyomtatására. Papírral együtt copy-shoppokban akár 20 forintot is elkérhetnek fekete-fehér oldalanként. Mi tudunk olyan megoldást, ahol ez nem több 5-6 forintnál! A nyomtatás költsége nálunk fekete-fehér esetén bruttó 0,5-3 forint/lap; színes oldal esetén bruttó 1,5-13 forint/lap!

 • Okos megoldások

  Egy kezdő vállalkozásnál különösen fontos, hogy okostelefonnal, meglévő hálózattal, számítógéppel könnyen integrálható legyen a nyomtató. Illetve, hogy időt spórolva Önnek felhőbe tudjon szkennelni illetve bárhonnan világból nyomtatási feladatot küldeni.

 • Környezet

  Manapság fontos a környezetünk, egészségünk megóvása, ezért tudatosan törekednünk kell arra, hogy ne okozzanak a nyomtatókban lévő alkatrészek minimális egészség, és környezeti károsodást sem. Egy modern vállalkozás küldetését kiegészíti az a tény, hogy odafigyel arra, hogy minimalizálja az ökológiai lábnyomát. Például, a lézernyomtatók által elhasznált tonerek megsemmisítése is külön eljárást igényel, mert azok a mai napig mérgező, környezetre ártalmas anyagokat tartalmaznak (például higanyt). Mindemellett fontos, hogy azt az alternatívát keressük meg, amely a környezetet a lehető legkevesebb energiafelvétellel terheli.

 • Idő

  Ahol pörög munka, márpedig minden kezdeti vállalkozásra ez különösen jellemző, ott fontos az időhatékonyság! Ha Önnek drága az ideje, akkor fontos perceket tud megspórolni, ha nyomtatója azonnal működésbe tud lépni, nincs felesleges bemelegedési idő!

Legnépszerűbb modellek: