Egy ügyvéd, közjegyző rengeteget nyomtat!

Egy közepes méretű ügyvédi-, vagy közjegyző iroda is havonta több száz oldalnyi, sokoldalas szerződést; ügyiratot; leveleket; borítékokat, tértivevényt nyomtat.

Mit szólna hozzá, ha felmérnénk irodája nyomtatási szokásait és segítenénk abban, hogy akár a felére csökkentse ennek a mértékét úgy, hogy Önnek ne kelljen nyomtatási szokásain változtatni?

Az ügyvédek, közjegyzők szerint fontos…


 • Tömeges nyomtatás - olcsón

  Egy ügyvédi iroda rengeteg iratot nyomtat fekete-fehérben, ezért nagyon fontos, hogy kiváló minőségű, olvasható, tartós nyomatokat készítsen a nyomtató. A szerződések sok esetben két oldalas nyomtatással is készülhetnek, melyek így rengeteg pénzt spórolnak Önnek a lapköltségen is. Ha minket választ mi a nyomtatási költségeit akár 1 forintra tudjuk lecsökkenteni A4-es oldalanként!

 • Mennyiségi szkennelés gyorsan

  Nyomtatóink leveszik a terhet az Ön válláról: soha többé nem kell egy sokoldalas szerződést oldalanként beszkennelni, faxolni. Az ADF-es nyomtatókba csak behelyezi a szkennelendő lapokat egyszerre egy tálcára, a többi a nyomtató dolga! Multifunkciós nyomtatót érdemes választani, mely így egy gép helyfoglalásával akár 4 feladatra is alkalmas.

 • Stabilitás

  Egy fontos ügyirat nyomtatásánál elengedhetetlen, hogy a nyomtató stabilan működjön. Ne legyenek papírbehúzási gondjai és a nyomat minősége is hibátlan legyen.

 • Praktikum

  Az irodában fontos, hogy a nyomtató segítse az Ön munkáját és ne plusz feladatokat adjon. A háromtálcás gépekkel például Ön úgy tud borítékot, tértivevényt és levelet nyomtatni, hogy nem kell cserélgetnie a papírokat a nyomtató tálcáján. Hasznos az is, ha a nyomtató tudja a kétoldalas nyomtatást. Képzelje el, hogy az olyan dokumentumokat, melyek két oldalasak lehetnek a nyomtatója automatikusan kinyomtatja. Így egyszerre óvja környezetét, spórol a papírköltségen!

 • Jogtiszta kellékanyag

  A garanciát a gyártók a nyomtatók esetében csak eredeti kellékanyaggal történő használat esetén garantálják. Nem véletlenül. A nem eredeti kellékanyag amellett, hogy rossz minőségű nyomatot eredményez, még károsíthatja is a nyomtatót. Fontos szempont egy nyomtatónál, hogy ne legyenek magasak a gyári kellékanyaggal produkálható nyomatköltségek. A megkérdezett ügyvédi irodák a 2-3 Ft.-os lapköltséget már elfogadhatónak tartották!

 • Környezet

  Manapság fontos a környezetünk, egészségünk megóvása, ezért tudatosan törekednünk kell arra, hogy ne okozzanak a nyomtatókban lévő alkatrészek minimális egészség. és környezeti károsodást sem. Egy modern vállalkozás megítélésében fontos szerepet játszik, ha tudatosan odafigyel arra, hogy minimalizálja az ökológiai lábnyomát. Például, a lézernyomtatók által elhasznált tonerek megsemmisítése is külön eljárást igényel, mert azok a mai napig mérgező, környezetre ártalmas anyagokat tartalmaznak (például higanyt). Mindemellett fontos, hogy azt az alternatívát keressük meg, amely a környezetet a lehető legkevesebb energiafelvétellel terheli.

 • Integráció

  Fontos, hogy a nyomtató együtt tudjon dolgozni az Ön által használt szoftverekkel. Ha többen dolgoznak nyomtatóval az irodában, akkor fontos, hogy akár a helyi hálózat, akár kábelek, akár Direct Wi-fi segítségével egyszerűen tudjon nyomtatni az összes munkatárs!

A teszt kitöltése semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár! Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A feliratkozás önkéntes, melynek során beleegyezik, hogy adatait visszavonásig kezeljük.