Lefelezné nyomtatási költségeit?

Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! Belegondolt már abba, hogy mennyi pénzt költ el a receptek, beutalók, levelek és egyéb fontos dokumentumok kinyomtatására egy évben?

Közel 20 éves pályafutásunk alatt, orvos ügyfeleinkkel együtt dolgozva megtaláltuk azokat a nyomtatókat, amelyek egy orvosi rendelő minden nyomtatási igényét kielégítik, ráadásul akár a felére csökkentik az Ön költségeit, anélkül hogy Önnek változtatnia kellene nyomtatási szokásain!

Az elmúlt évek során „praxisunkban" találkoztunk minden lehetséges dologgal, ami egy orvos munkáját befolyásolja és összeszedtük a 4 leggyakrabban előforduló szempontot!

Vegyen részt díjmentes felmérésünkön!

Töltse ki orvosoknak szóló nyomtató használati felmérésünket amely alapján mi pontosan megmondjuk Önnek, hogy mennyit tudna spórolni a recept- és beutaló nyomtatáson anélkül, hogy a nyomtatási szokásain változtatnia kelljen! 

MOST 40 % kedvezménnyel akár 5 év garantált védelemmel RECEPTNYOMTATÓ


Megnézem

Tudja Ön mi a 4 legfontosabb szempont egy orvosi rendelő nyomtatójának kiválasztásakor?


Idő

Talán Ön is találkozott már olyan lézer nyomtatóval, amely minden egyes nyomtatás előtt egy ideig melegszik, ezzel lassítva az Ön munkáját, hiszen minden egyes betegnél várni kell a nyomtató felmelegedésére. Egy orvosi rendelőben nagyon fontos, hogy ne kelljen csak azért perceket várni, hogy a receptnyomtatás vagy a beutaló nyomtatás sikerüljön.

Pénz

A nyomtatás nagy mennyiségben iszonyatos költségekkel jár, még akkor is, ha a lapokat (receptet, beutalót) nem számoljuk, csak a festék árát, a nyomtató karbantartásának díját, illetve az áram díját, amennyit a nyomtató elfogyaszt! Egy gazdaságilag jól gondolkodó orvosi rendelő pénzügyi döntéshozója ezen kiadások csökkentését szem előtt kell tartsa!

Praktikum

A rendelőben fontos, hogy a nyomtató segítse az Ön munkáját, ne plusz feladatokat adjon. A kéttálcás nyomtatókkal Ön úgy tud receptet és beutalót nyomtatni, hogy nem kell cserélgetnie a papírokat. Emellett hasznos, ha a egy géppel több mindent el tud intézni (pl: faxolás, szkennelés, másolás)

Stabilitás

Olyan nyomtatót válasszon, amelynél minimális a költséges és kellemetlen meghibásodások esélye. A leggyakoribb hibák egy orvosi rendelőben a papírok kisebb mérete miatt a képalkotó dob idő előtti elhasználódása, illetve az alsó tálcás nyomtatók esetén a papír elakadása.


Bizonyára abban Ön is egyetért, hogyha létezik olyan technológia, amely a fenti 4 szempont MINDEGYIKÉBEN tud értékelhető javulást felmutatni, azt érdemes közelebbről megvizsgálni!

Ne kötelezze el magát, amíg meg nem győződött róla, hogy valóban megéri Önnek egy adott nyomtató megvásárlása!

Díjmentes felmérés orvosoknak!

A megoldás: EPSON!

megoldas2Nincs bemelegedési idő és akár 34 lapot is lehet percenként nyomtatni velük. A nyomtatás elindítása után pár másodperccel már kész is van a kinyomtatott recept vagy beutaló, esetleg lelet!

Mi az, amit Ön most tehet?


Adjon esélyt magának arra, hogy komoly összegeket spóroljon meg rendelőjének és megkönnyítse kollégái és a saját munkáját.

Ahhoz, hogy ezt az esélyt megadja még nem szükséges egyetlen fillért sem költenie!
A gazdasagosnyomtato.hu egyedülálló, orvosoknak, rendelőknek szóló, díjmentes szolgáltatása, hogy felméri: PONTOSAN milyen mértékű megtakarítást tudnánk elérni Önnél!

Ehhez nincs más dolga, mint kitöltenie az alábbi egyszerű, néhány perces felmérőtesztet, melyet mi kiértékelünk és az eredményről Önt értesítjük!

A teszt kitöltése semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár! Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.