Teszteltük! Az M5799-es nyomtató orvosaink szerint a legideálisabb egy rendelőbe. 


Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr!

A járvány alapjaiban megváltoztatta életünket. Csapatunk elkötelezett a megbízható és megfelelő ár/érték arányú termékek felkutatásában. Az M5799-es multifunkciós nyomtató és az M5299-es nyomtató megbízható, stabil pont tud lenni rendelőjében a mindennapjainkat jelenleg beszövő bizonytalanságban. 

Vásároljon most kedvezményes áron az orvosi praxisokban rendszeresen bizonyító Epson receptnyomtatót!Válassza az Epson prémium minőségű rendelőknek szánt nyomtatóit, és:

 • Akár 7 másodperc alatt kinyomtathat egy leletet vagy beutalót és akár receptet is, nem tartja fel a pácienseket a nyomtatás.
 • Elfelejtheti a sűrű karbantartásokat, patroncseréket, nyomtasson akár egy évig anélkül, hogy a géphez kellene nyúlni.
 • Nem lesz több problémája a működés során. Segítünk beüzemelni nyomtatóját, és bármilyen probléma esetén személyesen vagy távolról megoldjuk azt.
 • A folyamatos kellék ellátás biztosított lesz, így sosem kell leállnia azért, mert kifogyott a festék.

A Fókusz Computer által forgalmazott Epson nyomtatók az elmúlt években már számos orvosi rendelőben bizonyítottak gyorsaságukkal, megbízhatóságukkal, környezetkímélő működésükkel és a korábbiakhoz képest akár 50%-os költség megtakarítással. Új nyomtató vásárlása esetén jelenleg a piezokristályos technológia magasan a legköltséghatékonyabb, de már egy néhány éves, elavult technológiájú gépet is érdemes leváltania, mert beruházása a biztonságban és minőségben megtérül.


6 érv, ami miatt érdemes kihasználnia ajánlatunkat:

 • Mert a legjobb Ár garanciát biztosítjuk! Ennél kedvezőbb ajánlatot nem talál, mert ezt a projekt árat közvetlenül az Epsontól kaptuk. Ha mégis akkor így érvényesítheti.
 • Mert kompromisszummentes nyomtatót kínálunk. Nyomtatása költséghatékony, problémamentes és gyors lesz! Nyomtasson akár 0,60 Ft/recept áron, akár féláron és felejtse el a hosszadalmas karbantartásokat. 
 • Mert segítünk a beüzemelésben, telepítésben. Rengeteg tapasztalatot szereztünk az évek során, így akár személyes beüzemelést akár távoli asztali kapcsolattal kér segítséget; mindkét esetben rutinos gördülékeny beüzemelésre számíthat. 
 • Mert tudunk próbakészüléket biztosítani. Egyeztetett feltételek mellett lehetőséget biztosítunk teszt készülék kihelyezésre. 
 • Mert kedvező kellékanyag árakat biztosítunk! Ajánlatunkkal akár 2,25 Ft/A4 oldal költséggel is nyomtathat. 
 • Mert dedikált csak nyomtatóra szakosodott kollégánktól a készülék teljes életútja alatt tud segítséget kérni. Így velünk mindíg társra talál.

Nem biztos benne, hogy megéri lecserélnie?

Szakértő kollégánk segít a döntésben

Ismerje meg a meghibásodásra immunis ÚJ nyomtatóját!


Image

Ára Nettó 172.441 Ft.

Bruttó 219.000 Ft.


MEGRENDELEM

EPSON WorkForce Pro WF-M5799DWF Multifunkciós nyomtató

 • multifunkciós nyomtató
 • autó duplex nyomtatás, szkennelés, másolás
 • vízálló, kenődésmentes nyomatok, tökéletesen olvasható vonalkód
 • 2 papírtálca = 1 a receptnek, 1 a beutalóknak
 • nincs bemelegedési idő
 • alacsony nyomtatási költség akár 0,6 Ft/ recept
 • kezdő kellékanyag 1000 oldalas

Kellékanyag árak legjobb ár garanciával:
T9651 10.000 oldal Bruttó: 49.990 Ft helyett 42.990 Ft.- 4,2 Ft./lap
T9661 40.000 oldal Bruttó: 129.990 Ft helyett 104.990 Ft.- 2,62 Ft./lap

Image

Nettó 78.600 Ft.

Bruttó 99.820 Ft.


MEGRENDELEM

EPSON WorkForce Pro WF-M5299DW egyfunkciós nyomtató

 • egyfunkciós nyomtató
 • autó duplex nyomtatás
 • vízálló, kenődésmentes nyomatok, tökéletesen olvasható vonalkód
 • 2 papírtálca = 1 a receptnek, 1 a beutalóknak
 • nincs bemelegedési idő
 • alacsony nyomtatási költség akár 0,6 Ft/ recept
 • kezdő kellékanyag 1000 oldalas

Kellékanyag árak legjobb ár garanciával:
T9651 10.000 oldal Bruttó: 49.990 Ft helyett 42.990 Ft.- 4,2 Ft./lap
T9661 40.000 oldal Bruttó: 129.990 Ft helyett 104.990 Ft.- 2,62 Ft./lap

Miért ezek a nyomtatók lesznek megfelelőek az Ön rendelőjébe is?


 • Két papírtálca

  Akár a legnagyobb hazai orvosi szoftverrel is összekötve külön tálca a recepteknek és táppénzes papíroknak - automatikus kiválasztás

 • *Gazdaságos üzemeltetés

  0,6 Ft/recept nyomtatási költség! (40.000 oldalas kellékanyag használata esetén)

 • Nagy kapacitású kellékanyagok

  10.000 illetve akár 40.000 oldalas

 • Kiváló minőség

  vízálló, kenődésmentes nyomatok, tökéletesen olvasható vonalkód a recepten!

 • Megbízható

  karbantartást nem igénylő készülék


Ajánlott védelem nyomtatójának – egyszeri 30.000 Ft-ért


Díjmentesen cserekészüléket biztosítunk 1 munkanapon belül 

Ha a nálunk vásárolt eszközzel a garanciális időn belül probléma adódna, akkor sem marad nyomtató nélkül. Nagyvállalati szolgáltatást kínálunk minden partnerünknek, kötöttségek nélkül!** 

Megkönnyített kellékanyag-ellátás 

Nem lesz többé gondja a kellékanyagra! A nyomtatója keres minket, ha fogytán a kellékanyag. Mi egyeztetünk Önnel a részletekről: rendelés esetén házhoz szállítjuk a kért kellékeket. A házhoz szállítás díjmentes!

Nyomtató távoli support Epson Remote Service szolgáltatáson keresztül

Nyomtatója folyamatosan kommunikál support csapatunkkal. Kollégáink figyelemmel kísérik az Epson rendszerén keresztül jelentkező hibajegyeket. Amennyiben nyomtatója hibát jelez az ERS rendszerben, úgy a felmerülő hibák megoldásában támogatják Önt.

VIP kellékanyagárak 

VIP partnereink kellékanyagait legjobbár garanciával biztosítjuk. Készülékéhez garantáljuk, hogy a lehető legjobb áron szerezheti be a kellékanyagokat. A szolgáltatás feltételeiről bővebben az alábbi oldalunkon olvashat: https://www.gazdasagosnyomtato.hu/argarancia/*** 

A megrendelő íven megrendelhet bármelyik csomag mellé!

Vissza az ajánlatokhoz

Kérje most kiterjesztett gyártói garanciával, hogy tovább élvezhesse a védettséget és a VIP csomag nyújtotta biztonságot!

3 év garancia:  30.000 Ft-ért.

5 év garancia: 50.000 Ft-ért.

A megrendelő íven megrendelhet bármelyik csomag mellé!

Az alábbi rendszerekkel már dolgoznak együtt nyomtatóink és bizonyítottak. 

 • Infomix Kft.– Visual Ixdoki, Visual Ixügyelet
 • Infomix Kft. – Ixnet
 • Profix Kft. - MedMax 
 • Dr. Acsai -i Informatikai Bt. - Praxidoc Plus, Gyerekdoki Plus 
 • HIP Kft. - Visual SZOLGA 
 • DeriCom Kft. - Praxis Pro, MedMaxPro
 • Praxis Medical System Kft. - Praxis Plus 
 • KOPIFO Számítástechnikai Kft. - MEDITOR 5

Ön más programot használ? Örömmel segítünk. 

Kérje díjmentesen szakértőnk segítségét
Image

Korrekt Partner - 15 napos elégedettség garancia.

A GazdaségosNyomtató.hu tulajdonosa a Fókusz Computer Kft. már több éve folyamatosan az Iparkamara részletes auditálási folyamatain átesve büszkén viselheti a "Korrekt Partner" logót. 15 napos elégedettségi garanciával pedig bátran neki vághat új nyomtatójának használatához.

A 15 napos elállás legfőbb feltétele, hogy tartson meg minden gyári dobozt telepítőt hungarocel távtartókat és természetesen írásban időben jelezze pénzvisszafizetési szándékát.

  Rólunk mondták:

  Dr. Barta Krisztina

  8 hónapja használom az Epson WorkForce Pro Wf-M5190 típusú nyomtatót. Korábban csak lézersugarassal dolgoztam, volt fenntartásom a tintasugaras nyomtatóval kapcsolatban. Egy nagy forgalmú háziorvosi rendelés mellett két magánrendelést is kiszolgál a készülék, így nincs kímélve.

  A számok önmagukért beszélnek: az első nyomtatópatronnal 7 !! hónapig nyomtattunk, a patron 10.000 oldalas nyomtatási lap ígérete valóban megállja a helyét! A nyomtatás minősége mindvégig tökéletes, egyforma, nincs elmosódás a vények vonalkódjainál sem. A készülék gyors, csendes, A/4-es lapok külön tálcáról elérhetőek, nem kell cserélgetni a papírokat. A tintapatronok cseréje egy mozdulat, a beszerzésük egy telefon/e-mail és egy nap. A Wi-firől működése praktikus. Összefoglalva: a készülék kiváló választás, csak ajánlani tudom.

  Háziorvos, pszichiáter

  dr. Varga Irén Mária

  Tisztelt Kovács Róbert!

  Epson M200 nyomtató, Jól működik, tintatakarékos. Egy feltöltéssel kb 1 évig működik. Ezt recept nyomtatáshoz és néha másoláshoz használjuk. Epson WF-M5190 A4-A5 lapon beutaló, igazolás, kórtörténet nyomtatása. Gyors megbízható. Epson M105 nyomtató vegyes használat. Takarékos
  Tisztelettel dr. Varga Irén Mária

  Dr. Molnár Imre

  Bár válaszoltam a kérdésekre, 2015. Októbertől Bíró Zoltán úr rendszeresen informált.
  Magam is epsont használok, L850, M200, és még kettő továbbit. Elégedett vagyok a nyomtatóimmal.

  Köszönettel:
  Dr. Molnár Imre
  háziorvos

  Dr. Lente Péter

  Tisztelt FÓkusz Computer Kft!
  Kedves Biró Zoltán!

  Hálás köszönet a nyomtatóval kapcsolatos teljes körű szerviz miatt, nagyon elégedett vagyok, megérkezett a készülékünk és már visszatértünk a régi kerékvágásba.

  Köszönettel:
  Lente Péter dr.
  háziorvos

  Borbála

  Maximálisan elégedett vagyok mindkét Epson nyomtatómmal szintúgy, mint a Céggel: segítőkészek, könnyen elérhetőek, bármikor fordulhatok hozzájuk a kérdéseimmel. Szívesen ajánlom az ismerőseimnek is. A nyomtatók meglepően gyorsak, szépen, tisztán dolgoznak. Nagyon szeretem a nagy fekete festéktartályt, sokáig elég, a cseréje pedig egy mozdulat.
  Egy elégedett orvos ügyfél

  Dr. Csehpál Etelka

  A nyomtatókkal nagyon elégedett vagyok. Jól működnek, most már évek óta, a működtetésük rendkívül gazdaságos. A hozzávaló patron megrendelése után igen hamar megkapjuk a pótlást. A kapcsolattartás zökkenőmentes, gyors és udvarias kiszolgálásban van részem.
  Köszönöm!
  Üdvözlettel:
  Dr. Csehpál Etelka
  háziorvos

  Károly

  Első pillanattól kezdve korrekt tájékoztatás, segítőkészség érzékelhető. Nem akartak olyasmit eladni amire jelenleg nincs szükségem, ami esetemben hangsúlyos mert soha nem vettem ezelőtt orvosi nyomtatót, így kellett a segítség. A teljesítés gyors volt és pontos. Biztos, hogy a továbbiakban is őket keresem. Károly

  A teszt kitöltése semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár! Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.