SZÁLLODAI WI-FI MEGOLDÁSOK!

A legkisebb panzióktól a legnagyobb szállodákig.

Stabil, hibamentes Wi-Fi hálózat
a szálloda igényeire szabva.

Miért cserélje le WI-FI hálózatát?

Ma már a legtöbb szállodában így valószínűleg az Önében is központosított Wi-Fi rendszer működik. De vajon megfelel-e a legújabb mobiltelefonok, tabletek kínálta szupergyors Wireless AC szabványnak? Biztosítanak-e voucheres vagy éppen Facebook alapú beléptetést?

Biztosítsa be magát a szálloda legalább 5 évre a legújabb technológiával, és kerüljön a verseny élére vendég Wi-Fi kínálatával a TP-Link Omada megoldásával. A telepítést követően az első 3 hónap karbantartás most díjmentes lesz Önnek.

Wi-Fi a szobákban

A szállóvendégek, csakúgy mint otthon, a szállodai szobában is igénylik az internethasználatot, amihez manapság már nem elég a vezetékes kapcsolat. Egyre nagyobb a jelentősége a megfelelő Wi-Fi hálózatnak.

Wi-Fi az éttermekben

A közösségi terekben szabadidejüket töltő vendégek kezében ma már állandóan ott a mobiltelefon és tablet, akik számára egyidejűleg kell biztosítani a folyamatos internet hozzáférést a megfelelő lefedettséggel.

Stabil net a konferenciatermekben

Napjaink konferenciaturizmusában az üzleti vendégek elégedettségének és visszatérésének egyik legfontosabb paramétere a hibamentes, nagy sávszélességű internet biztosítása a konferecia ideje alatt.

Külső területek teljes lefedése

Ahogyan a vendégek megjelennek a szálloda falain kívül, úgy a Wi-Fi szolgáltatás iránti igényük is, hisz ugyanúgy szeretnének internetezni akár a medence mellől is.

Kézben tartott felügyelet

Egyszerű, térképnézetes felületén áttekinthető, és a rendszergazda által menedzselhető az egyedi vendégigényeknek megfelelően. Könnyedén módosítható, bővíthető akár egy laptop vagy tablet kijelzőjéről is. Egyedi vendég voucher kódok, melyek kiadását, meghosszabbítását egy recepciós vagy éttermi munkatárs is kezelheti.

Facebook azonosítás, hogy könnyebben megtalálják szállodáját!

Vendégei Facebook azonosítás során tudják igénybe venni a Wi-Fi szolgáltatást, ami vendégei hírfolyamában láthatóvá válik, így válik marketing értékké. Miután vendégei három egyszerű lépéssel bejelentkeztek az ingyenes Wi-Fi igénybe vételéért, a Facebook-on könnyedén megtalálhatják az Ön szálláshelyét és like-olhatják is.

Szállodai esettanulmány
Portfólió

Ön egy telefonhívásra van a megoldástól.


Keresse szállodai Wi-Fi megoldások szakértőjét, Biró Zoltánt!

+36 70/327-7170