FORRADALMI NYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK!

Back Office-tól a recepción át az egész szállodájának.

Költséghatékony színes nyomtatás, akár a vendégeinek is.

Miért érdemes most váltani? 

Pénzt takaríthat meg 

Meglévő eszközparkjánál létezik modernebb megoldás, amivel rengeteg extra kiadástól szabadíthatja meg szállodáját. Takarítson meg legalább 50%-ot a színes nyomatköltségéből a jelenlegi lézernyomtatóival összehasonlítva! A színes nyomtatás nem egy drága nyűg lesz szállodájának, hanem egy tökéletes marketing eszköz! Kreatív dokumentumait, brossúráit, programajánlóit házon belül is elkészítheti tökéletes minőségben gyorsan, olcsón. 

Növelheti vendégei elégedettségét

A készüléknek nincs bemelegedési ideje, az első nyomat 4,8 másodperc alatt készül el. Ez akár 50%-al gyorsabb mint a kategóriában hasonló lézernyomtatóké. A vendég ki és be jelentkezése ez által gördülékenyebbé válik. A recepció a vendég szemében a központ egy szálloda vérkeringésében, ezért egy gyors, halk, stabilan működő nyomtató emeli a szállodáról kialakult pozitív képet. 

Többlet szolgáltatást tud nyújtani szállóvendégeinek 

Az NFC és a vezeték nélküli csatlakozás támogatja a mobileszközökről történő közvetlen nyomtatást. Sőt! A nyomtató egyedi emailcímének ismeretében a vendég bárhonnan tud nyomtatni az engedélyezett nyomtatóra egy egyszerű e-mail küldésével. Legyen ez Önnél egy extra szolgáltatás! Soha nem volt még ilyen egyszerű lehetővé tennie a nyomtatást vendégei számára. 

Gondtalan nyomtatás, tervezhető költségek

Készülékét 3 év garanciával szállítjuk, ami igény esetén akár 5 évre bővíthető. Kiemelt partnereinknek egyedi kellékanyagárat biztosítunk, így nyomtatási költségei jól tervezhetővé válnak. Sőt amennyiben eddig megtisztelt minket figyelmével, úgy megrendelt nyomtatója mellé az első fekete 5000 oldalas festéket most 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg. Ez a kedvezmény a 20.000 Ft.-os beszámítási akción felül értendő.


SZÁLLODAI WI-FI MEGOLDÁSOK!

A legkisebb panzióktól a legnagyobb szállodákig.

Stabil, hibamentes Wi-Fi hálózat
a szálloda igényeire szabva.

Miért cserélje le WI-FI hálózatát?

Ma már a legtöbb szállodában így valószínűleg az Önében is központosított Wi-Fi rendszer működik. De vajon megfelel-e a legújabb mobiltelefonok, tabletek kínálta szupergyors Wireless AC szabványnak? Biztosítanak-e voucheres vagy éppen Facebook alapú beléptetést?

Biztosítsa be magát a szálloda legalább 5 évre a legújabb technológiával, és kerüljön a verseny élére vendég Wi-Fi kínálatával a TP-Link Omada megoldásával. A telepítést követően az első 3 hónap karbantartás most díjmentes lesz Önnek.

Wi-Fi a szobákban

A szállóvendégek, csakúgy mint otthon, a szállodai szobában is igénylik az internethasználatot, amihez manapság már nem elég a vezetékes kapcsolat. Egyre nagyobb a jelentősége a megfelelő Wi-Fi hálózatnak.

Wi-Fi az éttermekben

A közösségi terekben szabadidejüket töltő vendégek kezében ma már állandóan ott a mobiltelefon és tablet, akik számára egyidejűleg kell biztosítani a folyamatos internet hozzáférést a megfelelő lefedettséggel.

Stabil net a konferenciatermekben

Napjaink konferenciaturizmusában az üzleti vendégek elégedettségének és visszatérésének egyik legfontosabb paramétere a hibamentes, nagy sávszélességű internet biztosítása a konferecia ideje alatt.

Külső területek teljes lefedése

Ahogyan a vendégek megjelennek a szálloda falain kívül, úgy a Wi-Fi szolgáltatás iránti igényük is, hisz ugyanúgy szeretnének internetezni akár a medence mellől is.

Kézben tartott felügyelet

Egyszerű, térképnézetes felületén áttekinthető, és a rendszergazda által menedzselhető az egyedi vendégigényeknek megfelelően. Könnyedén módosítható, bővíthető akár egy laptop vagy tablet kijelzőjéről is. Egyedi vendég voucher kódok, melyek kiadását, meghosszabbítását egy recepciós vagy éttermi munkatárs is kezelheti.

Facebook azonosítás, hogy könnyebben megtalálják szállodáját!

Vendégei Facebook azonosítás során tudják igénybe venni a Wi-Fi szolgáltatást, ami vendégei hírfolyamában láthatóvá válik, így válik marketing értékké. Miután vendégei három egyszerű lépéssel bejelentkeztek az ingyenes Wi-Fi igénybe vételéért, a Facebook-on könnyedén megtalálhatják az Ön szálláshelyét és like-olhatják is.

Szállodai esettanulmány
Portfólió