Bízza szakértőnkre!

Ne vesztegessen el több időt, töltse ki nyomtatás szokásait felmérő ívünket és mi megmondjuk melyik az Ön számára ideális nyomtató.


 • Mert felmérjük nyomtatási szokásait

  A felmérő ív és szakértő kollégánk célzott kérdései segítségével.

 • Az igényeinek ideális modellt ajánljuk

  Elküldjük Önnek a szokásainak megfelelő nyomtató ajánlatát, melyben korrektül bemutatjuk a készülék specifikációit és rámutatunk miért jobb, mint a piacon lévő átlag modellek.

 • Kompromisszumos megoldást találunk Önnek

  Segítünk közelíteni az igényeit a lehetőségeihez. Ne vásároljon meg olyan terméket, amit nem tud arra használni, amire szüksége van!

 • Ránk hosszútávon is számíthat

  Kapcsolatunk az értékesítéssel nem ér véget, számíthat ránk későbbiekben is; a kezdőtelepítéstől a használaton át a szervizig.

 • Kiemelt partner kedvezményeket nyújtunk

  Rendelt termékeit díjmentesen szállítjuk. Megvásárolt nyomtatójához kedvező kellékanyag árakat biztosítunk a jövőben is.

Miért jó Önnek, ha kitölti ezt a kérdőívet?

 • mert díjmentesen megvizsgáljuk tudunk-e olyan nyomtatót ajánlani Önnek, amely a jelenleg használtaknál számottevően kisebb fenntartási költség mellett dolgozik,
 • mert segítségünkkel biztosan az Ön igényeinek megfelelő nyomtatót tudja kiválasztani,
 • mert mi a megbízható letesztelt, gazdaságos megoldásokat preferáljuk,

Töltse ki kérdőívünket, amely alapján megmondjuk Önnek a választ a “Milyen nyomtatót vegyek?” kérdésre.  


 

Közel 20 éves pályafutásunk alatt, több száz családnak, vállalkozásnak, irodának segítettünk már nyomtatási költségeinek csökkentésében. Folyamatosan keressük azokat a nyomtatókat, amelyek egy otthoni háztartás vagy vállalkozás igényeinek leginkább megfelelnek. Fontos szempont számunkra, a gazdaságos és stabil működés, környezetbarát technológia, hosszútávú megbízhatóság.

Az általunk javasolt nyomtatóval Ön akár a felére csökkentheti a nyomtatás költségeit anélkül, hogy változtatnia kellene nyomtatási szokásain!

Rólunk mondták:

Dr. Barta Krisztina

8 hónapja használom az Epson WorkForce Pro Wf-M5190 típusú nyomtatót. Korábban csak lézersugarassal dolgoztam, volt fenntartásom a tintasugaras nyomtatóval kapcsolatban. Egy nagy forgalmú háziorvosi rendelés mellett két magánrendelést is kiszolgál a készülék, így nincs kímélve.

A számok önmagukért beszélnek: az első nyomtatópatronnal 7 !! hónapig nyomtattunk, a patron 10.000 oldalas nyomtatási lap ígérete valóban megállja a helyét! A nyomtatás minősége mindvégig tökéletes, egyforma, nincs elmosódás a vények vonalkódjainál sem. A készülék gyors, csendes, A/4-es lapok külön tálcáról elérhetőek, nem kell cserélgetni a papírokat. A tintapatronok cseréje egy mozdulat, a beszerzésük egy telefon/e-mail és egy nap. A Wi-firől működése praktikus. Összefoglalva: a készülék kiváló választás, csak ajánlani tudom.

Háziorvos, pszichiáter

Serfőző Orsolya

Nyomtatóinkat a Fókusz Computernél szereztük be legnagyobb megelégedésemre. Megnövekedett forgalmunknak köszönhetően nagyobb mennyiségben kellett nyomtatnunk, illetve színes anyagok nyomtatására kerestem megoldást. Krisztián javaslata alapján vásároltunk egy Epson Workforce Pro WF-5690-es nyomtatót. Előzetesen még tesztelhettük is. Kiváló választás volt, mivel gyorsan nyomtat és költséghatékonyan. Örülök, hogy hallgattam a tanácsukra, sokat könnyített és gyorsított a munkavégzésen! Köszönöm!

Kontaktbauszig Kft

Séra Szilvia

A Fókusz Computer Kft.-vel több évre visszavezethető üzleti kapcsolatunk van. 2015-ben ajánlatot kértünk korszerűbb nyomtatók beszerzéséhez és telepítéséhez. A nyomtatók műszaki állapota kifogástalan, jól működnek. A cég munkatársainak rendelkezésre állása, pontossága, rugalmassága és szakértelme kíváló, a jövőben is szívesen dolgozunk a céggel.

Tüzépker Kft

Hegyesi Péter

Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást. Tökéletesen érthető, pont annyi amire egy átlag használónak szüksége van. Sajnos az én zsebem egy kicsit szellős, így ez a készülék nem jöhet szóba. Talán egy későbbi időpontban, addig kénytelen vagyok a megfelelő Epson SX105-t használni. Ragyogóan működik, de Windows 10-zel nem kompatibilis.

Legyenek nagyon büszkék szervizükre, Önök amerikai mértékkel id elsőrangúak!

otthoni felhasználó, érdeklődő

dr. Varga Irén Mária

Tisztelt Kovács Róbert!

Epson M200 nyomtató, Jól működik, tintatakarékos. Egy feltöltéssel kb 1 évig működik. Ezt recept nyomtatáshoz és néha másoláshoz használjuk. Epson WF-M5190 A4-A5 lapon beutaló, igazolás, kórtörténet nyomtatása. Gyors megbízható. Epson M105 nyomtató vegyes használat. Takarékos
Tisztelettel dr. Varga Irén Mária

Dr. Molnár Imre

Bár válaszoltam a kérdésekre, 2015. Októbertől Bíró Zoltán úr rendszeresen informált.
Magam is epsont használok, L850, M200, és még kettő továbbit. Elégedett vagyok a nyomtatóimmal.

Köszönettel:
Dr. Molnár Imre
háziorvos

Dr. Lente Péter

Tisztelt FÓkusz Computer Kft!
Kedves Biró Zoltán!

Hálás köszönet a nyomtatóval kapcsolatos teljes körű szerviz miatt, nagyon elégedett vagyok, megérkezett a készülékünk és már visszatértünk a régi kerékvágásba.

Köszönettel:
Lente Péter dr.
háziorvos

Répás Román

Kedves Zoltán!

Köszönöm szíves ajánlatát de el kell mondanom,hogy az ön javaslatára vásárolt nyomtató olyan jó,hogy nem kívánom megújítani.

Tisztelettel: Répás Román.
(egy Epson L386-os büszke tulajdonosa)