Bízza szakértőnkre!

Ne vesztegessen el több időt, töltse ki nyomtatás szokásait felmérő ívünket és mi megmondjuk melyik az Ön számára ideális nyomtató.


 • Mert felmérjük nyomtatási szokásait

  A felmérő ív és szakértő kollégánk célzott kérdései segítségével.

 • Az igényeinek ideális modellt ajánljuk

  Elküldjük Önnek a szokásainak megfelelő nyomtató ajánlatát, melyben korrektül bemutatjuk a készülék specifikációit és rámutatunk miért jobb, mint a piacon lévő átlag modellek.

 • Kompromisszumos megoldást találunk Önnek

  Segítünk közelíteni az igényeit a lehetőségeihez. Ne vásároljon meg olyan terméket, amit nem tud arra használni, amire szüksége van!

 • Ránk hosszútávon is számíthat

  Kapcsolatunk az értékesítéssel nem ér véget, számíthat ránk későbbiekben is; a kezdőtelepítéstől a használaton át a szervizig.

 • Kiemelt partner kedvezményeket nyújtunk

  Rendelt termékeit díjmentesen szállítjuk. Megvásárolt nyomtatójához kedvező kellékanyag árakat biztosítunk a jövőben is.

Miért jó Önnek, ha kitölti ezt a kérdőívet?

 • mert díjmentesen megvizsgáljuk tudunk-e olyan nyomtatót ajánlani Önnek, amely a jelenleg használtaknál számottevően kisebb fenntartási költség mellett dolgozik,
 • mert segítségünkkel biztosan az Ön igényeinek megfelelő nyomtatót tudja kiválasztani,
 • mert mi a megbízható letesztelt, gazdaságos megoldásokat preferáljuk,

Töltse ki kérdőívünket, amely alapján megmondjuk Önnek a választ a “Milyen nyomtatót vegyek?” kérdésre.  


 

Közel 20 éves pályafutásunk alatt, több száz családnak, vállalkozásnak, irodának segítettünk már nyomtatási költségeinek csökkentésében. Folyamatosan keressük azokat a nyomtatókat, amelyek egy otthoni háztartás vagy vállalkozás igényeinek leginkább megfelelnek. Fontos szempont számunkra, a gazdaságos és stabil működés, környezetbarát technológia, hosszútávú megbízhatóság.

Az általunk javasolt nyomtatóval Ön akár a felére csökkentheti a nyomtatás költségeit anélkül, hogy változtatnia kellene nyomtatási szokásain!

Rólunk mondták:

Dr. Barta Krisztina

8 hónapja használom az Epson WorkForce Pro Wf-M5190 típusú nyomtatót. Korábban csak lézersugarassal dolgoztam, volt fenntartásom a tintasugaras nyomtatóval kapcsolatban. Egy nagy forgalmú háziorvosi rendelés mellett két magánrendelést is kiszolgál a készülék, így nincs kímélve.

A számok önmagukért beszélnek: az első nyomtatópatronnal 7 !! hónapig nyomtattunk, a patron 10.000 oldalas nyomtatási lap ígérete valóban megállja a helyét! A nyomtatás minősége mindvégig tökéletes, egyforma, nincs elmosódás a vények vonalkódjainál sem. A készülék gyors, csendes, A/4-es lapok külön tálcáról elérhetőek, nem kell cserélgetni a papírokat. A tintapatronok cseréje egy mozdulat, a beszerzésük egy telefon/e-mail és egy nap. A Wi-firől működése praktikus. Összefoglalva: a készülék kiváló választás, csak ajánlani tudom.

Háziorvos, pszichiáter

Serfőző Orsolya

Nyomtatóinkat a Fókusz Computernél szereztük be legnagyobb megelégedésemre. Megnövekedett forgalmunknak köszönhetően nagyobb mennyiségben kellett nyomtatnunk, illetve színes anyagok nyomtatására kerestem megoldást. Krisztián javaslata alapján vásároltunk egy Epson Workforce Pro WF-5690-es nyomtatót. Előzetesen még tesztelhettük is. Kiváló választás volt, mivel gyorsan nyomtat és költséghatékonyan. Örülök, hogy hallgattam a tanácsukra, sokat könnyített és gyorsított a munkavégzésen! Köszönöm!

Kontaktbauszig Kft

Séra Szilvia

A Fókusz Computer Kft.-vel több évre visszavezethető üzleti kapcsolatunk van. 2015-ben ajánlatot kértünk korszerűbb nyomtatók beszerzéséhez és telepítéséhez. A nyomtatók műszaki állapota kifogástalan, jól működnek. A cég munkatársainak rendelkezésre állása, pontossága, rugalmassága és szakértelme kíváló, a jövőben is szívesen dolgozunk a céggel.

Tüzépker Kft

Hegyesi Péter

Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást. Tökéletesen érthető, pont annyi amire egy átlag használónak szüksége van. Sajnos az én zsebem egy kicsit szellős, így ez a készülék nem jöhet szóba. Talán egy későbbi időpontban, addig kénytelen vagyok a megfelelő Epson SX105-t használni. Ragyogóan működik, de Windows 10-zel nem kompatibilis.

Legyenek nagyon büszkék szervizükre, Önök amerikai mértékkel id elsőrangúak!

otthoni felhasználó, érdeklődő