LEGJOBB ÁR GARANCIA

A GazdaságosNyomtató.hu csapata  folyamatosan arra törekszik, hogy a költséghatékonyan üzemeltethető nyomtatónak nem csak a fenntartása, de a vételára is pénztárcabarát legyen. Ezért az általunk kiajánlott üzleti tintasugaras nyomtatókat és kellékanyagait illetve üzleti szkennereket Ön a legkedvezőbb áron vásárolhatja meg nálunk! Erre garanciát is vállalunk.

A képre kattintva megtekintheti az összes LEGJOBB ÁR GARANCIÁVAL rendelkező készülékeinket.

Amennyiben Ön az árajánlat elküldéséhez képest számított 24 órán belül mégis találna máshol kedvezőbb ajánlatot, úgy természetesen ajánlatunkat azonnal a kedvezőbb ár alapján módosítjuk és visszaigazoljuk az Ön számára.

A GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ A KÖVETKEZŐKET KELL TENNIE:

Küldje el az gazdasagosnyomtato@fokuszcomputer.hu e-mail címre, hogy kedvezőbb árat talált az egyedileg Önnek küldött árajánlathoz képest. A levélbe írja bele az alacsonyabb árat tartalmazó honlap nevét és címét (URL), valamint csatoljon egy képernyőképet (screenshot) a szóban forgó ajánlatról. Ha egyedi email formájában kapott kedvezőbb ajánlatot, akkor azt a teljes levelet továbbítva küldje el fentebb megjelölt e-mail címünkre.

FONTOS!

A kedvezőbb ár ugyanazon feltételek mellett érvényes, mint az általunk ajánlott.

Ezen feltételek a következőek:

  • ugyanarra a termékre érvényes
  • minden egyes paraméter (garancia, kezdő tintaszett, papírkapacitás, stb) megegyezik

Ha a fenti feltételek fennállnak, írjon az gazdasagosnyomtato@fokuszcomputer.hu e-mail címre!