Bízza szakértőnkre!

Ne vesztegessen el több időt, töltse ki nyomtatás szokásait felmérő ívünket és mi megmondjuk melyik az Ön számára ideális nyomtató.

Ha esetleg egy-két fogalmat nem ért kattintson ide.


Miért jó Önnek, ha kitölti ezt a kérdőívet?

 • mert díjmentesen megvizsgáljuk tudunk-e olyan nyomtatót ajánlani Önnek, amely a jelenleg használtaknál számottevően kisebb fenntartási költség mellett dolgozik,
 • mert segítségünkkel biztosan az Ön igényeinek megfelelő nyomtatót tudja kiválasztani,
 • mert mi a megbízható letesztelt, gazdaságos megoldásokat preferáljuk,

Töltse ki kérdőívünket, amely alapján megmondjuk Önnek a választ a “Milyen nyomtatót vegyek?” kérdésre.  

Közel 20 éves pályafutásunk alatt, több száz családnak, vállalkozásnak, irodának segítettünk már nyomtatási költségeinek csökkentésében. Folyamatosan keressük azokat a nyomtatókat, amelyek egy otthoni háztartás vagy vállalkozás igényeinek leginkább megfelelnek. Fontos szempont számunkra, a gazdaságos és stabil működés, környezetbarát technológia, hosszútávú megbízhatóság.

Az általunk javasolt nyomtatóval Ön akár a felére csökkentheti a nyomtatás költségeit anélkül, hogy változtatnia kellene nyomtatási szokásain!

Rólunk mondták:

Serfőző Orsolya

Nyomtatóinkat a Fókusz Computernél szereztük be legnagyobb megelégedésemre. Megnövekedett forgalmunknak köszönhetően nagyobb mennyiségben kellett nyomtatnunk, illetve színes anyagok nyomtatására kerestem megoldást. Krisztián javaslata alapján vásároltunk egy Epson Workforce Pro WF-5690-es nyomtatót. Előzetesen még tesztelhettük is. Kiváló választás volt, mivel gyorsan nyomtat és költséghatékonyan. Örülök, hogy hallgattam a tanácsukra, sokat könnyített és gyorsított a munkavégzésen! Köszönöm!

Kontaktbauszig Kft

Séra Szilvia

A Fókusz Computer Kft.-vel több évre visszavezethető üzleti kapcsolatunk van. 2015-ben ajánlatot kértünk korszerűbb nyomtatók beszerzéséhez és telepítéséhez. A nyomtatók műszaki állapota kifogástalan, jól működnek. A cég munkatársainak rendelkezésre állása, pontossága, rugalmassága és szakértelme kíváló, a jövőben is szívesen dolgozunk a céggel.

Tüzépker Kft

Hegyesi Péter

Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást. Tökéletesen érthető, pont annyi amire egy átlag használónak szüksége van. Sajnos az én zsebem egy kicsit szellős, így ez a készülék nem jöhet szóba. Talán egy későbbi időpontban, addig kénytelen vagyok a megfelelő Epson SX105-t használni. Ragyogóan működik, de Windows 10-zel nem kompatibilis.

Legyenek nagyon büszkék szervizükre, Önök amerikai mértékkel id elsőrangúak!

otthoni felhasználó, érdeklődő

Répás Román

Kedves Zoltán!

Köszönöm szíves ajánlatát de el kell mondanom,hogy az ön javaslatára vásárolt nyomtató olyan jó,hogy nem kívánom megújítani.

Tisztelettel: Répás Román.
(egy Epson L386-os büszke tulajdonosa)

Rákné Nyíri Andrea

A Fókusz Computer Kft-vel 3 éve kezdődött az üzleti kapcsolatunk, amikor egy “mindent tudó”, de egyszerű nyomtatót szerettem volna vásárolni az irodámba. A Cég üzletkötője röviden, de mindenre kiterjedően tájékoztatott a forgalmazott nyomtatókról. Bár csak telefonon beszéltem vele, mindjárt szimpatikus lett, mert érthetően, és nagyon türelmesen válaszolt minden kérdésemre. A rendelés, és kiszállítás között alig 2 nap telt el, és már használhattam is a nyomtatót, ami azóta is hibátlanul működik. Bármikor elakadok egy telepítés, vagy frissítés kapcsán, nyugodtan kereshetem személyes kapcsolattartómat, mindig készségesen segít.
Örülök, hogy nem kell aggódnom a nyomtatás miatt, ami egy könyvelőirodánál nagy segítség!
Köszönöm nektek!

Rákné Nyíri Andrea
mérlegképes könyvelő

Szilvia

Több éve vagyunk már a Fókusz Computer ügyfele. Nagyon elégedettek vagyunk. Előttük több informatikai céggel is próbálkoztunk, de az egyik rosszabb volt mint a másik. Most végre megtaláltuk azt a csapatot, akivel hosszú távon szeretnénk együtt dolgozni. Mindig azonnal reagálnak a kéréseinkre. Nagyon jó szakemberek, kreatívak és rendkívül segítőkészek. Hálásak vagyunk a hozzáállásukért.

Bálint Balázs

A Fókusz Computer jó együttműködő partner, korrekt, gyors, és szakértő kiszolgálást kapunk.
Bálint Balázs
Műhelynet szerszámbolt

Kovács Imre

Nagyon megvagyunk elégedve a nyomtatóval. Kiválóan működik. A nyomtató és kellékanyag szállítása gyorsan történt. A nyomtató vásárlása óta (16 hónapja) nem volt meghibásodás.
Kovács Imre
www.vivas.hu

Karikás Péter

Mind a nyomtatóval, mind a szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok. A VIP szolgáltatást is értékarányosnak tartom, javaslom másoknak is.
Köszönöm,
Karikás Péter
KKV Consulting

Fehérvári Márti

Nagyon köszönöm a Fókusz Computer csapatának, a gyors segítséget és szakmai támogatást. Már egy Epson nyomtató boldog tulajdonosa vagyok, ami minden kívánságomnak megfelel. Gyorsak, rugalmasak,profik. Köszönöm
Fehérvári Márti
Profit Consulting

Bordás Béla

Társaságunk 14 éve minden eszközt, programot a Fókusz Computer Kft-től vásárol. Nagy meglepetés volt számomra, hogy érthetően, türelmesen magyaráztak el mindent, mi miért jó és mit hogyan lehet megoldani a leghatékonyabban. Az Epson WorkForce Pro WF-5690 tipusú nyomtatót választottam, mely nagyon jó döntésnek bizonyult. Gyorsan és gazdaságosan működik. Ezután is csak itt vásárolok.
Komobo-Targo Kft.
Bordás Béla

Schmidtné dr. Németh Mária

Az Önök által ajánlott termék rendkívül megbízható, jó árfekvésű, az ajánlatok a cég igényeit maximálisan figyelembe veszik, valóban szakszerű és gyors segítség még a lényegtelennek tűnő kérdések kapcsán is.
Jó szívvel ajánlom bárkinek Önöket.

További szép napot kívánok, üdvözlettel:
Schmidtné dr. Németh Mária,
Gree-gree Kereskedelmi Kft.

Baranyai Tamás

Kedves Zoltán,

Köszönjük segítő közreműködését a nyomtatóink kiválasztásában, rendkívül hasznos volt és döntésünket a Fókusz Computer mellett nagymértékben befolyásolta. Köszönöm, csak ajánlani tudom Önöket.

Üdvözlettel:

Baranyai Tamás

Gecser Ottó

Amióta megvettem az Epson Work Force Pro WF-5690 – es nyomtatót azóta hibátlanul működik, könnyen kezelhető és minden igényét kielégíti családi vállalkozásunknak. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy megbízható többfunkciós eszközt keres.
Gecser Ottó
Personal Brand Institute Kft.
Managing Partner

Boros Anita

A Fókusz Computer Kft. által ajánlott nyomtatóval nagyon meg vagyunk elégedve. Valóban az igényeinknek megfelelő nyomtatót ajánlottak, ami már több mint 2 éve megbízhatóan működik. Ráadásul nem csak a vásárlásig voltunk fontosak! Azóta is mindenben segítőkészek, akár kellékvásárlásról, akár műszaki segítségről van szó.

Köszönettel,
Boros Anita
Cégvezető
Garden Gate Kft.

Soós Balázs

Tisztelt GazdaságosNyomtató.hu Kedves Zoltán!

Köszönetemet és elégedettségemet szeretném kifejezni ezzel a levéllel.
Hálás szívvel gondolok rá, hogy döntésemet az EPSON L3310-es nyomtató irányába terelte a leveleiben megfogalmazott szakmai szempontok alapján.
A nyomtató rendben megérkezett, a segédanyagoknak köszönhetően gond nélkül sikerült üzembe helyezni.
A “masina” kifogástalanul működik és gyönyörűen, megbízhatóan nyomtat. Örülök, hogy végre sikerült egy olyan nyomtatót vásárolnom, ami
maximálisan kielégíti az otthoni nyomtatási igényeimet, egy nagyon korrekt, gazdaságos keret közé szorítva, ezzel kapcsolatos költségeimet.
Munkájához sok sikert kívánva maradok tisztelettel:
KELLŐFARM
Soós Balázs őstermelő

Demeter Gábor

Minden szempontból öt pontos a cég: szaktudás, pontosság és megbízhatóság. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Demeter Gábor

Jámbor Csaba

Szükségessé vált egy nyomtató beszerzése, mivel nem vagyok egy számítógép guru ezért a neten kerestem a megoldást. A megoldás a GazdaságosNyomtató.hu címről érkezett. Megkérdezve a nyomtatási szokásaimat az ajánlatuk az EPSON l1110 típusra esett. Nagyon tetszett ez a megoldás, mert így a nekem legmegfelelőbb készüléket ajánlották. Rövid úton megrendeltem. A készülék tegnap meg is érkezett , ez három munkanap ami igen gyors megoldás.
A készüléket a mellékelt leírás és CD alapján gyorsan és sikeresen tudtam telepíteni. A gép szépen nyomtat, kezelése barátian egyszerű.
Összegezve elégedett vagyok nyomtatóval, és az egész folyamattal, az udvarias és szakszerű ügyintézéssel. Még egyszer nagyon köszönöm a humánus hozzáállásukat.
Tisztelettel
Jámbor Csaba

Dávid Ilona

Tanácstalan voltam a nyomtató választásban. Az igényeim meghallgatása után az Önök által ajánlott nyomtatót megvásároltam, amellyel nagyon elégedett vagyok.
Köszönöm a korrekt hozzáállást, a maximális segítséget, a szakmai támogatást.
Csak ajánlani tudom Önöket.
Dávid Ilona

Gergely György

Az Önöknél megrendelt EPSON L3110 típusú nyomtató az elvárásainkat teljes mértékben teljesíti. Minőségi nyomtatási képe mellett valóban gazdaságos üzemeltetésű. Könnyen kezelhető, bár eleinte meg kellett szokni, hogy az oldalak nyomtatását az utolsóval, annak is az alsó sorával kezdi. A működés megkezdése kissé zajosabb a korábbi nyomtatómnál, de ez valójában nem bír jelentőséggel.

Vásárlás után valamilyen eljárást nem tudtam, és így a nyomtatót nem tudtam beüzemelni. Ám a garanciális szerviztől a fiatalember – sajnos a nevére már nem emlékszem – szintén igen segítőkész módon állt a dolgokhoz a telefonban, sőt közölte, hogy hogyan tudom meghosszabbítani a jótállási időtartamot.

Mind ezek alapján teljes mértékben elégedett vagyok mind a nyomtatóval, mind pedig a szolgáltatásukkal.

Üdvözli
Gergely György
ügyvezető ig.
Opció Alkatrész-kereskedelmi Kft

Tátrai Katalin

Mikor eldöntöttem, hogy új nyomtatót kell vennem, mert otthon egyre nagyobb mennyiségeket kell kinyomtatnom három iskolás gyermekemnek, eléggé tanácstalan voltam, mert túl sok lehetőség kínálkozott.
A Facebookra tettem fel a kérdést, hogy milyet is vegyek.
Egyértelműen az Epson tartályos nyomtatókat ajánlották a legtöbben az ismerőseim közül.
Aztán az egyik hozzászólás megemlítette az érdi Fókusz Computert, mint remek helyet a kiszolgálásban és az árakban is.
Erre az ajánlásra hívtam fel a céget és valóban nem csak minden kérdésemre választ kaptam, hanem meg is mutatták, hogyan kell beüzemelnem az új nyomtatómat. Árban és emberileg is maximálisan elégedett vagyok vele!
Bónusz a weboldalon található video, amiben szintén rengeteg hasznos információ található!

Üdvözlettel:
Tátrai Katalin

Antal József

A nyomtatót (EPSON L3110) probléma nélkül sikerült összehozni a számítógéppel. Én kissé féltem a tinták kezelésétől, de legnagyobb megdöbbenésemre, szenzációsan történt a betöltés a színes tartályokba. Összefoglalva a nyomtató tökéletesen működik. Nagyon örülök, hogy Ön szakszerűen elmondta a nyomtatók jellemzőit és segített kiválasztani a nekem legmegfelelőbb típust, köszönet érte.
Tisztelettel köszönök mindent.
Antal József

Nyíri Andrea

A vállalkozásom indításakor 2015-ben a legjobb döntésem egy EPSON WF-5690-es nyomtató volt. A gyors kiszállítás mellett az 5 éves garancia, és az ingyenes karbantartás miatt választottam a Gazdaságos Nyomtató. A nyomtató hibátlanul működik azóta is, a rendszeres karbantartás miatt pedig nem kell aggódnom, hiszen a cég munkatársa ezt helyettem megoldja. Tegnap kértem egy lapbehúzós szkennert, amire SOS szükségem van, és holnap már érkezik is az Epson DS 530-as szkenner. Ismét bebizonyította a cég, hogy érdemes tőlük rendelni. Gyorsak, megbízhatóak, és verhetetlen áraik vannak!

Mért a GazdaságosNyomtató.hu?


 • Mert felmérjük nyomtatási szokásait

  A felmérő ív és szakértő kollégánk célzott kérdései segítségével.

 • Az igényeinek ideális modellt ajánljuk

  Elküldjük Önnek a szokásainak megfelelő nyomtató ajánlatát, melyben korrektül bemutatjuk a készülék specifikációit és rámutatunk miért jobb, mint a piacon lévő átlag modellek.

 • Kompromisszumos megoldást találunk Önnek

  Segítünk közelíteni az igényeit a lehetőségeihez. Ne vásároljon meg olyan terméket, amit nem tud arra használni, amire szüksége van!

 • Ránk hosszútávon is számíthat

  Kapcsolatunk az értékesítéssel nem ér véget, számíthat ránk későbbiekben is; a kezdőtelepítéstől a használaton át a szervizig.

 • Kiemelt partner kedvezményeket nyújtunk

  Rendelt termékeit díjmentesen szállítjuk. Megvásárolt nyomtatójához kedvező kellékanyag árakat biztosítunk a jövőben is.