KIEMELT AKCIÓS KÉSZÜLÉKEINK

A fenntartható gazdaságos nyomtatásért!

Az árak a készlet erejéig érvényesek!

A legjobb irodai és home-office munkatárs


NYOMTATÓ ADATLAPJA

EPSON WorkForce Pro WF-C5790DWF

  • Színes, A4-es 4 az 1-ben multifunkciós nyomtató: nyomtat, másol, szkennel, faxol
  • autó duplex nyomtatás, szkennelés, másolás
  • vízálló, kenődésmentes nyomatok, tökéletesen olvasható vonalkód
  • érintő kijelző, egyszerű kezelés
  • olcsó, 3,8 Ft fekete-fehér és 17 Ft / lap színes nyomtatási költség eredeti kellékanyaggal, amivel a minőség garantált

Megrendelem bruttó 199.990 Ft-ért

Gyakran ismételt kérdések:

A patronos nyomtatónál azért a  patron a legdrágább mert az a legbonyolultabb szerkezet a nyomtatóban, ha  szétszedünk egy patront látjuk, hogy tele van kicsi kis labirintusos  kamrácskákkal, amiben helyezkedik el a tinta. A végén meg van egy fémes  szerkezet, ami elektromos áram hatására hőt kezd el növelni a patronon belül  így generál nyomásbuborékot, ami pont akkora cseppméretet alakít ki amekkora  nyomtatáshoz kell, a fúvóka meg irányítja, hogy hova essen. A gond az, hogy a  tinta vízbázis alapú tinta így a hőhatás miatt szárad, illetve mivel a fúvóka sem teljesen zárt rendszer így alulról pedig a hideg levegő szárítja, ezért  száradnak be a patronos nyomtatók.

A WorkForce Pro fejtechnológia működése:

A technológia  zárt nyomás alatt lévő rendszert alkalmaz és a fejegysége a „precision core” technológia egyfajta elektromos áram által rezegtetett membrános rendszer,  amely a rezegtetés alapján alakítja ki a cseppméretet. Technológiából kifolyólag zárt a rendszer, így nem szárad be és ezért ad a gyártó a készülékre 3 év garanciát.


Kérdés esetén keressen: Galambos Sándor; + 36 (70) 327 7170


Iratkozzon fel zárt VIP hírlevelünkre.

Havonta maximum két levelet kap tőlünk, csak olyan hírt és ajánlatot fog tőlünk kapni, amiről valóban érdemes olvasni.


Miért érdemes VIP ügyfelünké vállnia?

A folyamat az értékesítésnél nem ér véget, hanem ott kezdődik! Ön számíthat ránk későbbiekben is, ha informatikai kérdése van. Munkánkra minőségi és erkölcsi garanciát vállalunk!

Ha tehetjük, elébe megyünk a problémának! Legyen szó a hardver várható meghibásodásának feltárásáról, kellékanyag kifogyásáról. Segítjük Önt a hibák megelőzésében. Beszerzési, garanciális ügyekben az Ön számára releváns információkat megosztjuk, amikor tudomásunkra jut.