Nyomtató vásárlás – így ne!

Gazdaságos NyomtatóGazdaságos nyomtató, Nyomtatóválasztás Leave a Comment

Hogyan vásárol a legtöbb vállalkozó nyomtatót és miért érdemes ezen a módszeren változtatni? A nyomtató vásárlás kulisszatitkaiba avatjuk be rövid cikkünkben!

A nyomtató eladásban rengeteg történetet hallunk kishazánkban arról, hogy kit-hogyan-mivel vertek át. Először is szeretnénk a teljes nyomtatóárusító szakma becsületét megvédeni egy nagyon fontos állítással: alapvetően a legtöbb cég, aki árul nyomtatót nem kifejezetten nyomtatókra specializálódott, ezért nem maximális szakértelemmel adják el a nyomtatókat, hanem a szerint, hogy az ügyfélnek mekkora kerete van az eszközre, ami hiba!

Többnyire hogyan szokott ma egy vállalkozó nyomtatót venni?

  • Rendel egy webáruházban, ahol igazából nem segítenek, hiszen nem is találkoznak a vevővel!
  • Elmegy egy boltba, amely első sorban számítástechnikai kiegészítőket, eszközöket árul!

Ez teljesen normális!

Pedig mindkét választás ROSSZ!

Ne rendeljen nyomtatót webáruházban, amíg…

… nem tudott beszélni egy szakértővel, aki pontosan megvizsgálta, hogy Ön:

  • mennyit nyomtat?
  • milyen nyomtatót használ?
  • mire használja pontosan a nyomtatót?
  • mire használná szívesen még a nyomtatót?

Ugyanis, ha ezt a 4 kérdést felteszik Önnek, akkor válik lehetségessé egy nyomtató ajánlása! Persze lehet, hogy Ön már sok nyomtatót használt életében, ezért vannak tapasztalata, vagy pedig körültekintően utánanéz a témának, amit mindenképpen javaslunk, de akkor mindig vannak olyan újítások, lehetőségek, amelyek még nem terjedtek el annyira, hogy mindenki véleményt alkosson róla!

Ne menjen egyszerű számítástechnikai szaküzletbe…

Tisztelet a kivételnek, ezek a boltok arányaiban sokkal több PC-t, laptopot, videokártyát és egyéb számítógépes kütyüt adnak el, mint nyomtatót! Az eladók konyítanak a nyomtatókhoz: be tudják őket állítani, 1-2 darabot ismernek, néha jól ismerik, de a legtöbb helyen nincs átfogó tudásuk kifejezetten a nyomtatás területén. (Tesztelje le: kérdezze meg, hogy milyen papírt ajánlanak a nyomtatóhoz! Vagy a szomszédos papír-írószerbe irányítják Önt, vagy azt mondják, hogy bármilyet lehet használni!)

Persze van kivétel!

Ha nem lenne, mi sem léteznénk, hiszen mi egy eredetileg számítástechnikai eszközökkel foglalkozó bolt és webáruház vagyunk! Miért jó mégis Önnek, ha ránk bízza magát nyomtató ügyben?  

  1. Mert mi külön ágazatot hoztunk létre a csapaton belül a nyomtatásra!
  2. Mert megkerestük a piacon fellelhető leggazdaságosabb megoldást, amit csak lehetett és folyamatosan keressük a lehetőségeket!
  3. Mert mi olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akiktől a legjobb minőséget, a legjobb áron tudjuk megszerezni!

A Gazdaságos Nyomtató csapatnak az a célja, hogy Ön sokáig elégedett legyen a nyomtatójával! Ezért nem kínálunk Önnek direktben nyomtatót, hanem szeretnénk kiismerni nyomtatási szokásait, hogy olyan készüléket ajánljunk Önnek, ami idomul az Ön szokásaihoz és nem fordítva!

Ha Ön vállalkozó és szeretné tudni, hogy melyik nyomtatóra van Önnek szüksége ahhoz, hogy a nyomtatási költségein spóroljon, töltse ki kérdőívünket, melyet ide kattintva elér és korrekt tájékoztatást adunk!

Vélemény, hozzászólás?