Köszönjük a bizalmát!

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával és a Gazdaságos Nyomtató.hu-t választotta új nyomtatójának beszerzéséhez, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam informatikai szolgáltatásainkat:


 • Konzultáció és korszerűsítés

  A munkavégzés igényeihez igazítva alakítjuk ki folyamatait, fejlesztjük fel informatikáját. Időt és ezzel pénzt takaríthat meg megoldásainkkal!

 • Csoportmunka-, távmunka- támogatás elérhető áron

  Irodája munkáját a valós idejű közös dokumentumszerkesztéssel és tárolással, megosztott naptárakkal és csoportos video-hanghívásokkal támogatjuk.

 • Céges dokumentumainak védelme

  Segítünk kialakítani a mentési stratégiát és igény esetén monitorozzuk annak hatékonyságát.

 • Tegye hatékonyabbá és biztonságosabbá munkáját! Használja felhőben a könyvelő és ügyviteli szoftvereit!

  Kulcs-Soft, BigMac, NagyMahinátor, In-cash, Wsoft, Symbol, Novitax, Naturasoft, RLB, AXEL, Revulution, Nexon, stb…

 • Üzleti e-mailszolgáltatás

  Bárhonnan és bármikor elérhető levelezést és csoportmunka megoldásokat kínálunk. A céges levelezését spamvédelemmel és automatikus mentéssel tartjuk biztonságban.

 • Jogtiszta, szabályos irodai szoftverek

  használata beruházás nélkül, akár havi bérleti konstrukcióban is.Töltse ki kötelezettségmentes igényfelmérő ívünket, és szakértő kollégánk megkeresi Önt! Megválaszolja felmerült kérdéseit, pontosítja igényeit, és azok alapján személyre szabott ajánlatot készít el Önnek.

Rólunk mondták:

Rákné Nyíri Andrea

A Fókusz Computer Kft-vel 3 éve kezdődött az üzleti kapcsolatunk, amikor egy “mindent tudó”, de egyszerű nyomtatót szerettem volna vásárolni az irodámba. A Cég üzletkötője röviden, de mindenre kiterjedően tájékoztatott a forgalmazott nyomtatókról. Bár csak telefonon beszéltem vele, mindjárt szimpatikus lett, mert érthetően, és nagyon türelmesen válaszolt minden kérdésemre. A rendelés, és kiszállítás között alig 2 nap telt el, és már használhattam is a nyomtatót, ami azóta is hibátlanul működik. Bármikor elakadok egy telepítés, vagy frissítés kapcsán, nyugodtan kereshetem személyes kapcsolattartómat, mindig készségesen segít.
Örülök, hogy nem kell aggódnom a nyomtatás miatt, ami egy könyvelőirodánál nagy segítség!
Köszönöm nektek!

Rákné Nyíri Andrea
mérlegképes könyvelő

Fehérvári Márti

Nagyon köszönöm a Fókusz Computer csapatának, a gyors segítséget és szakmai támogatást. Már egy Epson nyomtató boldog tulajdonosa vagyok, ami minden kívánságomnak megfelel. Gyorsak, rugalmasak,profik. Köszönöm
Fehérvári Márti
Profit Consulting

Schmidtné dr. Németh Mária

Az Önök által ajánlott termék rendkívül megbízható, jó árfekvésű, az ajánlatok a cég igényeit maximálisan figyelembe veszik, valóban szakszerű és gyors segítség még a lényegtelennek tűnő kérdések kapcsán is.
Jó szívvel ajánlom bárkinek Önöket.

További szép napot kívánok, üdvözlettel:
Schmidtné dr. Németh Mária,
Gree-gree Kereskedelmi Kft.

Boros Anita

A Fókusz Computer Kft. által ajánlott nyomtatóval nagyon meg vagyunk elégedve. Valóban az igényeinknek megfelelő nyomtatót ajánlottak, ami már több mint 2 éve megbízhatóan működik. Ráadásul nem csak a vásárlásig voltunk fontosak! Azóta is mindenben segítőkészek, akár kellékvásárlásról, akár műszaki segítségről van szó.

Köszönettel,
Boros Anita
Cégvezető
Garden Gate Kft.

Demeter Gábor

Minden szempontból öt pontos a cég: szaktudás, pontosság és megbízhatóság. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Demeter Gábor

Dávid Ilona

Tanácstalan voltam a nyomtató választásban. Az igényeim meghallgatása után az Önök által ajánlott nyomtatót megvásároltam, amellyel nagyon elégedett vagyok.
Köszönöm a korrekt hozzáállást, a maximális segítséget, a szakmai támogatást.
Csak ajánlani tudom Önöket.
Dávid Ilona

Szurovcsák Zoltán

Még csak ismerkedünk a nyomtató összes tudásával, de a többoldalas automatikus szkennelés és nyomtatás, valamint a hozzájuk kapcsolódó számos beállítási lehetőség máris nagy előrelépést jelentett a mindennapi munkánkban a korábbi eszközünkhöz képest.

Szurovcsák Zoltán

Könyvelő-Társ Kft

Nyíri Andrea

A vállalkozásom indításakor 2015-ben a legjobb döntésem egy EPSON WF-5690-es nyomtató volt. A gyors kiszállítás mellett az 5 éves garancia, és az ingyenes karbantartás miatt választottam a Gazdaságos Nyomtató. A nyomtató hibátlanul működik azóta is, a rendszeres karbantartás miatt pedig nem kell aggódnom, hiszen a cég munkatársa ezt helyettem megoldja. Tegnap kértem egy lapbehúzós szkennert, amire SOS szükségem van, és holnap már érkezik is az Epson DS 530-as szkenner. Ismét bebizonyította a cég, hogy érdemes tőlük rendelni. Gyorsak, megbízhatóak, és verhetetlen áraik vannak!