Hordozható nyomtatót? Oké, de milyet?

A lényeg a méret… és persze a súly! Ne kelljen konnektor után vadászni, mindemellett működjön bármilyen eszközzel, amivel csak lehet. A legfontosabb majdnem kimaradt! Legyen megbízható!

 Képzeljük csak el, milyen kínos pillanatokat élhet át egy ügyvéd, ingatlanközvetítő vagy biztosítási alkusz, aki az ügyfélnél észreveszi, hogy módosításra szorul a szerződés, amit éppen most írnának alá. Jó néhány szakmában előfordulhatnak apróbb módosítások, amiket a lehető leggyorsabban szeretnénk megoldani az adott helyszínen. Az ilyen munkát végző embereknek többé nem kell emiatt nyugtalankodni, csak egy jó mobilnyomtató kell!

Szóval a jó mobilnyomtató kicsi és könnyű. Van benne akku és működik táblagéppel, telefonnal, laptoppal. Nyomtasson szépen, és ha egy mód van rá, ne száradjon be!

Nos, ebben az esetben nincs is jobb választás, mint az Epson WorkForce WF-100W!

Lássuk hát pontosan, miért érdemes bizalmat szavazni az Epson versenyzőjére.

Méret, Súly

Hordozhatóság szempontjából, nem mindegy, hogy a WF-100W milyen arányokkal rendelkezik. Jó hír, hogy egy nagyobb laptop táskába simán elfér a maga 309 x 154 x 61mm-es méreteivel. Persze felmerül a kérdés, hogy vajon óhajtunk-e cipelni egy nyomtatót, még akkor is, ha mobil. Nos, az Epson WorkForce WF-100W kevesebb, mint 2kg-ot nyom, egész pontosan 1,6kg-ot. Világbajnok!

Wireless így is, úgy is

Kevés a konnektor? Ez többé nem lesz probléma, hiszen a WF-100W 1,9Ah-s beépített akkumulátorának köszönhetően, teljesen feltöltött állapotban, 100 oldal fekete-fehér vagy 50 oldal színes nyomatot lehet készíteni. A teljes töltéshez 2,5 óra szükséges, akár USB-n keresztül is.
A kapcsolatot szintén vezeték nélkül használhatjuk, hiszen az eszköz WiFis, van WiFi Direct és Epson Connect. Ennek az innovatív alkalmazásnak a köszönhetően, táblagépről vagy okostelefonról, bárhol a világon elérhetjük a nyomtatót, továbbá kompatibilis az Apple Airprint, Google Cloud Print és az Epson iPrint alkalmazásokkal.


Minőség, technológia

A nyomtatás minőségéről a pigment alapú tinta gondoskodik, aminek köszönhetően a nyomatok hosszú távúak lesznek, kevésbé fakulnak. Fontos megemlíteni, hogy a WF-100W-ban is az Epson által széles körben alkalmazott Micro Piezzo nyomtatófej van. Erről a technológiáról annyit érdemes tudni, hogy a ’93-as nemzetközi debütálása óta, az Epson tökélyre fejlesztette. A mikro méretű piezokristályok elektromos impulzus hatására rövid időre alakváltozást szenvednek, és az ennek hatására keletkező nyomás kilövi a tintacseppet a papírra, 40.000 alkalommal másodpercenként! Az jó sok! És ha már sok, A WF-100W akár 14 lap fekete-fehér, ill. 11 lap színes nyomtatót készít -5.760 x 1440 dpi-s felbontásban – percenként!

Extrák

Az egyszerű beállításokról a felhasználóbarát 1,44”-es LCD kijelző gondoskodik. A dedikált navigáló gombokkal, számítógép használata nélkül tudunk WiFi-re csatlakozni, valamit könnyűszerrel ellenőrizni tudjuk a tintatartályok szintjét is. A tintakapacitás mellesleg 250 oldal fekete-fehér vagy 200 oldal színes nyomatra elég. A WF-100W rendelkezik papírtálcával, melynek kapacitása 20db A4-es lapot képes magába foglalni egyszerre, valamint kezeli az A5, A6, B5, C6 (boríték) papírformátumokat is, de még a 10x15 cm és 13x18 cm-es fotólapot is. A mindenit!

Ennél a nyomtatónál kifejezetten szimpatikus sajátosság lehet, hogy kompatibilis a legváltozatosabb operációs rendszerekkel, Windows XP-től a legfrissebbekig illetve Mac OS esetében az X 10.6.8-tól frissebbekig. Így még azok is boldogan használhatják, akik semmiképp sem szeretnének megválni a bevált és jól ismert, régebbi rendszerüktől.

Kiknek ajánlott?

Elsősorban olyan szakemberek számára, akik gyakran vannak úton és munkájuk során számlákat, szerződéseket, dokumentumokat nyomtatnak az irodától távol. Hiszen, mikor az adott helyzetben csak 1-2 oldalt kéne kinyomtatni, amit átadnánk az ügyfélnek, nem kell rohangálni és kapkodva vadászni a legközelebbi nyomtatványost. Egyszerűen elővesszük a saját kis mobilnyomtatónkat és fél perc múlva már nyélbe is ütöttük az üzletet. Hát nem nagyszerű?

Nos tehát, ha sokat utazol és nagyon kéne már egy mobilnyomtató, amivel szeretnéd megkönnyíteni az életed, egyszerűen nincs alkalmasabb szereplő a japánok csúcsminőségű harcosánál. Ez az EPSON WORKFORCE WF-100W!

Ha Önt is meggyőzte az Epson mobilnyomtatója, kérjen egyedi árajánlatot!