Egy társasházkezelő rengeteget nyomtat!

Egy társasházkezelő cég havonta több száz oldalt kénytelen nyomtatni, például: sokoldalas szerződéseket, felszólításokat, leveleket, borítékokat, csekkeket, pályázati anyagokat…

Mit szólna hozzá, ha felmérnénk cége nyomtatási szokásait és segítenénk abban, hogy akár a felére csökkentse ennek a mértékét úgy, hogy Önnek ne kelljen nyomtatási szokásain változtatni?

A társasház kezelő cégek szerint a legfontosabb szempontok egy nyomtató kiválasztásánál…
 • Alacsony nyomtatási költség

  Egy társasházkezelő rengeteg iratot, meghívót, felszólítást, beszámolót nyomtat fekete-fehérben, ezért nagyon fontos, hogy kiváló minőségű, olvasható, tartós nyomatokat készítsen a nyomtató. A meghívók sok esetben két oldalas nyomtatással is készülhetnek, melyek így rengeteg pénzt spórolnak Önnek a lapköltségen is. Ha minket választ mi a nyomtatási költségeit akár 1 forintra tudjuk lecsökkenteni A4-es oldalanként!

 • Stabilitás

  Egy ügyirat nyomtatásánál elengedhetetlen, hogy a nyomtató stabilan működjön. Ne legyenek papírbehúzási gondjai és a nyomat minősége is hibátlan legyen.

 • Praktikum

  Az irodában fontos, hogy a nyomtató segítse az Ön munkáját és ne plusz feladatokat adjon. A kéttálcás gépekkel például Ön úgy tud borítékot és levelet nyomtatni, hogy nem kell cserélgetnie a papírokat a nyomtató tálcáján. Hasznos az is, ha a nyomtató tudja a kétoldalas nyomtatást. Képzelje el, hogy az olyan dokumentumokat, melyek két oldalasak lehetnek a nyomtatója automatikusan kinyomtatja. Így egyszerre óvja környezetét, spórol a papírköltségen!

 • Jogtiszta kellékanyag

  A garanciát a gyártók a nyomtatók esetében csak eredeti kellékanyaggal történő használat esetén garantálják. Nem véletlenül. A nem eredeti kellékanyag amellett, hogy rossz minőségű nyomatot eredményez, még károsíthatja is a nyomtatót. Fontos szempont egy nyomtatónál, hogy ne legyenek magasak a gyári kellékanyaggal produkálható nyomatköltségek. A megkérdezett társasház kezelő cégek a 2-3 Ft.-os lapköltséget már elfogadhatónak tartották!

 • Környezet

  Manapság fontos a környezetünk, egészségünk megóvása, ezért tudatosan törekednünk kell arra, hogy ne okozzanak a nyomtatókban lévő alkatrészek minimális egészség. és környezeti károsodást sem. Egy modern vállalkozás megítélésében fontos szerepet játszik, ha tudatosan odafigyel arra, hogy minimalizálja az ökológiai lábnyomát. Például, a lézernyomtatók által elhasznált tonerek megsemmisítése is külön eljárást igényel, mert azok a mai napig mérgező, környezetre ártalmas anyagokat tartalmaznak (például higanyt). Mindemellett fontos, hogy azt az alternatívát keressük meg, amely a környezetet a lehető legkevesebb energiafelvétellel terheli.

 • Integráció

  Fontos, hogy a nyomtató együtt tudjon dolgozni az Ön által használt szoftverekkel. Ha többen dolgoznak nyomtatóval az irodában, akkor fontos, hogy akár a helyi hálózat, akár kábelek, akár Direct Wi-fi segítségével egyszerűen tudjon nyomtatni az összes munkatárs!

 • Idő

  Ahol sok lakó közös érdekeit kell képviselni, ott fontos az időhatékonyság! Ha Önnek drága az ideje, akkor fontos perceket tud megspórolni, ha nyomtatója azonnal működésbe tud lépni, nincs felesleges bemelegedési idő!

A tökéletes nyomtató

A fenti 7 szempontban is kielégíti az Ön szükségleteit anélkül, hogy a meglévő nyomtatási szokásain Önnek változtatnia kellene! Adjon egy esélyt nekünk, hogy bebizonyítsuk: TUDUNK segíteni a költségek csökkentésében!

Töltse ki az alábbi jelentkezési lapot és mi pontosan megmondjuk Önnek, hogy milyen mértékű megtakarítás érhető el, ha az általunk ajánlott, elérhető árú nyomtatót választja!

A teszt kitöltése semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár! Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A feliratkozás önkéntes, melynek során beleegyezik, hogy adatait visszavonásig kezeljük.