Epson ColorWorks C831 cimkenyomtató

Kategória:

Leírás

Az Epson ColorWorks C831 (GP-C831) olyan ipari teljesítményű Micro Piezo tintasugaras nyomtató, amely ideális a nagy méretű GHS szabvány szerinti dob- és vegyszercímkék nyomtatásához.
A mátrixnyomtatókkal ellentétben a sokoldalú és korszerű C831 képes vonalkódok, éles szövegek és fényképek nyomtatására, és nyomathordozók széles választékával, például fényes papírral és címkékkel is használható. Az Epson DURABrite Ultra pigmentalapú tinta bármilyen nyomathordozó esetén hosszú élettartamú nyomatokat garantál, amelyek ellenállnak a víznek, a fakulásnak, az elkenődésnek és a szövegkiemelő tollaknak.

A pigment alapú tinta előnye, hogy beivódik a nyomathordozóba, tehát a papírba. Így a nyomatok hosszabb távúak lesznek, kevésbé fakulnak. A pigment alapú tinta nehezen kenhető, illetve maszatolható. A fekete igazán fekete lesz, így vetekszik a nyomat a lézernyomtatókéval. Sokan azért nem mernek lézernyomtatóról átváltani, mert félnek, hogy a minőséget elvesztik. Azonban a pigment alapú tinta költséghatékonyan és tartósan lehetővé teszi például a számla nyomtatást is.

Azoknak ajánlott, akik tartós, gazdaságos, minőségi nyomatokat akarnak készíteni.

 • Gyors

  Nyomtatás akár 91,7 mm/mp nyomtatási sebességgel

 • Kiváló nyomtatási minőség

  Kiváló minőségű, nagyfelbontású nyomatok készítése akár 5760 × 1440 dpi felbontásban

 • Gazdaságos

  A nagy kapacitású, színenként cserélhető tintapatronokkal alacsonyan tarthatók a költségek

 • Tartós

  Megfelel a legújabb vegyszercímkézési GHS szabványoknak

 • Megbízható

  Precíziós mérnöki munkán alapul, és úgy tervezték, hogy öt év kiváló minőségű, problémamentes nyomtatást biztosítson

 • Alacsony teljes bekerülési költség

  Alacsonyan tartja az állásidőt és a költségeket, mivel soha nem kell cserélni a nyomtatófejet vagy a mozgó alkatrészeket

Kérjen egyedi, testre szabott ajánlatot itt!