Epson EcoTank M1140

Leírás

Az Epson EcoTank M1140 egy egyfunkciós, fekete-fehér ultranagy tinta kapacitású nyomtató, USB kapcsolattal. A folytonos tintarendszer ideálisan használható irodákban, ahol a cél a nyomtatási költségek csökkentése, és két eredeti Epson tintapalack is van a dobozban.

Színkezelés: Mono

Funkciók: Nyomtat

Nyomtatónyelv: ESC/P-R

Színek száma: 1

Nyomtatási felbontás: 1440*720

Sebesség: ISO 15 oldal/perc


Ajánlatkérés

PrecessionCore

A PrecisionCore egy új rendszert jelent, amely tisztán a piezokristály erejét használja fel a megbízhatóság növelésére. A piezoelem olyan feszültséget állít elő, amellyel néhány milliszekundum alatt képes észlelni, hogy a tinta fecskendezése rendben történik-e. Képes az állapot öndiagnosztikájának elvégzésére, szinte azonnal.
A hüvelykről hüvelykre dolgozó nagy felbontású Epson nyomtatóáramkörök a világ leggyorsabb tintasugaras nyomtatási technológiáját jelentik. A PrecisionCore piezo elemek egyenként közel 50 000 alkalommal képesek tintát fecskendezni másodpercenként.

Pigment tinta

A pigment alapú tinta előnye, hogy beivódik a nyomathordozóba, tehát a papírba. Így a nyomatok hosszabb távúak lesznek, kevésbé fakulnak. A pigment alapú tinta nehezen kenhető, illetve maszatolható. A fekete igazán fekete lesz, így vetekszik a nyomat a lézernyomtatókéval. Sokan azért nem mernek lézernyomtatóról átváltani, mert félnek, hogy a minőséget elvesztik. Azonban a pigment alapú tinta költséghatékonyan és tartósan lehetővé teszi például a számla nyomtatást is.


Kérjen egyedi, testre szabott ajánlatot itt!