Epson TM-P80 (752): Receipt, Autocutter, NFC, BT, PS, EU

Kategória:

Leírás

Vendéglátóipari vállalkozásként keres megoldást a sorok csökkentésére és a pozitív vásárlói visszajelzés növelésére? Ha igen, ez az ideális eszköz. A TM-P80 képes vonalkódokat és 2D szimbólumokat is nyomtatni, amelynek köszönhetően ez a megbízható termék elengedhetetlen a vendéglátóiparban.

Egyszerűen használható

Ha 80 mm széles címkéket szeretne nyomtatni, ez a hatékony POS nyomtató az ideális választás, amely egy kényelmes övcsipesszel felszerelve könnyen hordozható.

A TM-P80 rendelkezik automatikus papírtakarékos funkcióval, amely automatikusan akár 23 százalékkal is csökkenti a számla margóját és hosszát, anélkül, hogy megváltoztatná az adatokat vagy lecsökkentené a sebességet.

Hatékony

A 100 mm/mp-es nyomtatási sebességnek és a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően a sorbanállás és a késlekedés a fizetésnél nagy mértékben csökken.

A hordozható nyomtató tartós és ellenáll a kisebb ütéseknek és eséseknek. A meghibásodások közötti átlagos időtartam 120 000 óra, a meghibásodások közötti átlagos vágások száma 16 000 000 sor.


Lényeges jellemzők

  • Nagy teljesítmény: Számlanyomtatás akár 100 mm/s sebességgel.
  • Megbízhatóság: Kompakt és robusztus forma
  • Epson ePOS-Print: XML parancsokkal kompatibilis
  • Könnyen integrálható: Nincs szükség illesztőprogramok telepítésére és frissítésére

Műszaki adatok

Kérjen egyedi, testre szabott ajánlatot itt!