Epson WorkForce DS-50000N

Kategória:

Leírás

Ez az A3-as dokumentumszkenner a vertikális piac igényeit – az egyszerű dokumentum rögzítést és konverziót – elégíti ki az Epson Scan és Document Capture Pro által nyújtott kiváló minőségű CCD technológiának és hatékony képkezelési szolgáltatásoknak köszönhetően. A beépített hálózaticsatlakozó-panel révén a szkenner több felhasználó között is megosztható.

Szkenner típusa: Síkágyas

Szkennelési felbontás: 600*600;

Szkenner funkciók: PC-n keresztül, Emailbe, FTP-re

Szkennelési formátumok: JPG, PDF, TIF, PDF/A


Ajánlatkérés

– sima lap szkenner, csak 1 dokumentumot lehet a lapszkennerbe betenni csak is manuálisan lehet a lapokat cserélni, forgatni

 • A3-as síkágyas szkenner:

  Dokumentumszkennelés A3-as méretig

 • Minőségi eredmény:

  Kiváló minőségű CCD technológia

 • Nincs bemelegedési idő:

  ReadyScan LED az azonnali szkenneléshez

 • Hálózatkész:

  Hálózaticsatlakozó-panel

 • Push Scan funkciók:

  Szkennelés gombnyomásra

LEGJOBB ÁR GARANCIA

A GazdaságosNyomtató.hu csapata folyamatosan arra törekszik, hogy a költséghatékonyan üzemeltethető nyomtatónak nem csak a fenntartása, de a vételára is pénztárcabarát legyen. Ezért az általunk kiajánlott üzleti tintasugaras nyomtatókat és kellékanyagait Ön a legkedvezőbb áron vásárolhatja meg nálunk! Erre garanciát is vállalunk. Amennyiben Ön az árajánlat elküldéséhez képest számított 24 órán belül mégis találna máshol kedvezőbb ajánlatot, úgy természetesen ajánlatunkat azonnal a kedvezőbb ár alapján módosítjuk és visszaigazoljuk az Ön számára.


Bővebben

Kérjen egyedi, testre szabott ajánlatot itt!