Megéri ma az orvosoknak nyomtatót bérelni?

Gazdaságos NyomtatóNyomtató bérlés, Orvos nyomtató Leave a Comment

Nem az a legfontosabb kérdés, hogy megéri-e, hanem hogy a bérelhető nyomtatók 90%-a nem megfelelő egy orvosi rendelő számára, éppen ezért a nyomtató bérbeadással foglalkozó cégek 99%-nak nincs ajánlata orvosok számára.

NEKÜNK VAN!

Ebben a cikkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat!

1. Nincs orvosokra szabott megoldás

Nyomtatót bérelni lehet, de a bérelhető nyomtatók nagy része nem képes megbirkózni az egyedi papírméretekkel  – recept, beutaló, táppénzes igazolás – és ezen nyomtatványok sokszor változó minőségével.  Emellett nagy részük  silány minőségben dolgoznak vagy olyan irodáknak a szükségleteit elégítik ki, ahol több tízezer oldalt nyomtatnak havonta. Pedig egy olyan orvosi rendelő esetében, amely havi szinten legalább 1.500 oldalt (receptet, beutalót, táppénzes igazolást, jelentést)  nyomtat, már reális választás  a nyomtatóbérlés!

2. Eredeti kellékanyag – kiváló minőség

Sok bérelt nyomtató üzemeltetése esetében utántöltött, utángyártott kellékanyaggal dolgoznak a bérbeadó cégek. Ez valóban olcsóbb megoldás, de cserébe a gép gyakrabban meghibásodik és a nyomatok minősége az igényesség határa alatt van bőven. Márpedig egy orvosi rendelő számára egy folyton meghibásodó készülék a napi munkát jelentősen tudja hátráltatni. Ráadásul a gyengébb nyomatminőség sem lehet alternatíva, mert a receptekre nyomtatott vonalkódok olvashatóságához kiváló nyomatminőség szükséges!

3. Mit kap a nyomtató mellé?

Fontos kérdés, hogy a nyomtató kihelyezése és a kellékanyag időnkénti feltöltése mellett milyen hozzáadott értéket kínál a bérbeadó cég? A mai modern világban már nem elég egy telefonos ügyfélszolgálat. Egy rendelőben nem történhet meg, hogy kifogy a kellékanyag és Önnek telefonálnia kell, és órákig nem tudja használni a nyomtatót.. Ha a nyomtató elromlik kap-e megfelelő cserekészüléket (ne kelljen újra telepíteni, beállítani egy ideiglenes eszközt), hogy tudjon vele dolgozni? Ugyanis a legtöbb bérbeadásra szánt nyomtató már több éves, nincs rá semmilyen garancia.

Létezik jó megoldás?

orvosoknak-gazdasagosnyomtato.huA Gazdaságos Nyomtató csapat kidolgozta a rendelőkre, orvosokra szabott nyomtató bérlés rendszert, amelyet olyan rendelőknek ajánlunk, amelyben legalább havi 1500 oldalt nyomtatnak.

Havi néhány ezer forintért Ön biztonságosan, folyamatosan tud dolgozni és nem kell többé – aggódnia a nyomtató miatt!

Plusz feladatok nélkül – kényelmesen!

Az általunk ajánlott nyomtató kommunikál velünk anélkül, hogy Önnek bármi dolga lenne vele. Ez azt jelenti, hogy a nyomtató jelzi nekünk:

  • ha meghibásodik – és akár még az előtt el tudjuk kezdeni a javítást, csere küldését, mielőtt Ön ezt észrevenné!
  • ha fogyóban van benne a festék – mindig előbb fogunk Önnek kellékanyagot küldeni, minthogy kifogyna a nyomtatóból
  • hajszálpontosan rögzíti a kinyomtatott oldalak számát, így mi Önnek darabra pontosan tudunk elszámolást mutatni a kinyomtatott oldalakról, így Ön nem csak technikai, de anyagi szempontból is biztonságban van.

Csak EREDETI kelléket használunk!

Az Epson fejlesztéseinek köszönhetően az eredeti kellékanyagok használata ma már nem luxus! Így lehet a maximális minőséget garantálni ez nem kérdés. És mi a maximumot nyújtjuk Önnek minden téren, ez sem lehet kérdés.

A gyártó támogatását is élvezzük!

Az általunk ajánlott nyomtatók az Epson termékei! Bérbe adott nyomtatóinkhoz 5 éves gyártói garancia tartozik, azaz ha Ön a legkedvezőbb, 5 éves szerződésünket választja, akkor biztos lehet benne, hogy a nyomtatóját nem csak mi, „forgalmazók”, hanem általunk közvetítve a gyártó is figyelemmel kíséri és adott esetben segít megoldani a problémát!

Amennyiben valami történne a nyomtatóval, a meghibásodás idejére 1 napon belül* cserekészüléket biztosítunk. A gyártó hozom-viszem garanciális szolgáltatása pedig villámgyorsan, és az Ön számára a lehető legkényelmesebben kisegíti Önt a bajból.

Ezek után egyetlen kérdés maradt!

Megéri Önnek bérelni?

Látatlanban mi sem tudjuk, de ha kitölti az alábbi űrlapot, akkor mi pontosan kiszámoljuk Önnek! Az űrlap kitöltése és egy azt követő rövid, lényegre törő telefonbeszélgetés semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár Önre nézve! Adatait felhasználási feltételeinkben foglaltak szerint kezeljük, melyet ide kattintva elolvashat.

Vélemény, hozzászólás?