milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek? Színes vagy fekete-fehér?

Attila Fekete Gazdaságos nyomtató, Nyomtatóválasztás 1 Comment

Milyen nyomtatót vegyek: színeset vagy fekete-fehéret? Kiderül a válasz ebből a cikkből! Nem mindenkinek van szüksége színekre, legalábbis ami a nyomtatást illeti. Ha előre tudja, hogy nem fog színesben nyomtatni, vagyonokat spórolhat meg egy monokróm nyomtatóval. Ha viszont egyszer mégis színekre lenne szüksége, nem fogja tudni saját nyomtatóját használni. Segítünk a döntésben: kinek ajánlott a fekete-fehér, és kinek a színes nyomtató?

Milyen nyomtatót vegyek otthonra?

Egy átlagos otthoni felhasználónak a “milyen nyomtatót vegyek?” kérdésre mindenképpen színes nyomtató a válasz, azok közül pedig lehetőleg olyan, amelyik minőségi fotónyomtatásra is alkalmas. Ez nem csak akkor fog jól jönni, amikor a családi fényképeket szeretné kinyomtatva megmutatni valakinek, hanem kézműves, dekorációs projekteknél is, vagy ha a gyerek látványos, fotókkal illusztrált házi dolgozatot, szorgalmi feladatot szeretne beadni. Az internetről letölthető rengeteg fajta egyedi jegyzetlap, órarend, naptár is sokkal jobban néz ki színesben.

Nézze meg, milyen nyomtatókat ajánlunk otthonra!

 Milyen nyomtatót vegyek utazási irodába, tervezőirodába?

Nem is kérdéses: ajánlatait, terveit a lehető legjobb színben kell feltüntetnie! Ehhez pedig olyan nyomtatóra lesz szüksége, amely gyorsan, olcsón és igényesen képes színesben nyomtatni.

milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek orvosi rendelőbe, ügyvédi vagy könyvelő irodába, társasházkezelő irodájába?

Ön valószínűleg sokat és gyakran nyomtat – de gyakorlatilag kizárólag szövegeket, esetleg egy-egy logóval tarkítva.

A sok nyomtatás miatt különösen fontos a nyomtatási költségek minimalizálása, a hivatalos szövegek, dokumentumok esetében pedig a legfontosabb vizuális szempont az olvashatóság. Ennek lássuk be, nem kedveznek a szivárványszínek. Arról nem is beszélve, hogy vajon ki tudna komolyan venni egy olyan szerződést, melyet babarózsaszín tintával nyomtattak?

Milyen nyomtatót vegyek tehát irodába, hivatalba? Ilyen célokra gazdaságos monokróm nyomtatókat ajánlunk. Például az Epson Workforce-Pro M5690WDF nyomtatót, ami nemcsak a legjobb lehetőség monokróm nyomtatásra, de a papírméretek rugalmas kezelésében is verhetetlen.

milyen nyomtatót vegyek?

Nehezen találja a választ a “milyen nyomtatót vegyek” kérdésre? További segítségre van szüksége a nyomtatóvásárláshoz? Töltse ki kérdőívünket, és mi segítünk megtalálni azt a nyomtatót, amellyel nyomtatási szokásainak megmaradhatnak, költségei pedig csökkenhetnek!

Vélemény, hozzászólás?