3 az 1-ben: Olcsón Jól Gyorsan!

Biró ZoltánGazdaságos nyomtató, Környezettudatosság, Nyomtatóválasztás

Ismerős az a mondás, hogy „Olcsón, jól, gyorsan tudunk dolgozni, Ön ezek közül 2-t választhat!”? Mióta az irodánkban az Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF multifunkciós nyomtatót használjuk, az az érzésem, hogy itt mind a 3 feltétel egyszerre teljesül kompromisszumok nélkül.

Olcsón:

Mikor olcsó üzemeltetésről esik szó, a lapköltség kommunikálása az esetek túlnyomó részében nem sok információt hordoz. Gyakran a felhasználók a tinta vagy toner árával azonosítják azt, hogy valami gazdaságos vagy sem. Pedig azt könnyen beláthatjuk, hogy a kellékanyag árának pénztárcára gyakorolt hatása nem egyenes arányú az egy lapra jutó nyomtatási költséggel.

Az irodánkban használt nyomtató a nagy kapacitású patronnal Bruttó 2 Ft-os lapköltséggel nyomtat. Készítettem egy összehasonlító táblázatot egy hasonló kategóriás lézernyomtató nyomatköltségével a viszonyítás kedvéért. Íme:

Mint látható az általunk használt Epson nyomtató lapköltsége 2 Ft (a 40.000 oldalas kellékanyaggal) és 3,18 Ft (a 10.000 oldalas kellékanyaggal használva). Ehhez képest a hasonló kategóriás és sokak által kedvelt HP lézernyomtató eredeti kellékanyaggal ötször, míg utángyártott kellékanyaggal kétszer annyiért nyomtat. A partnereink az üzleti célra használt nyomtatókkal átlagosan 1.000 oldalt nyomtatnak havonta. Emellett a nem kiugró felhasználás mellett a megtakarítás 24.000 / 96.000 Ft lenne az Epsonnal, annak függvényében, hogy a HP-nál vállalja-e a felhasználó az utángyártott kellékanyagból eredő rizikót. (garanciavesztés, meghibásodás, kompatibilitási problémák stb.) Azt gondolom, hogy az olcsón üzemeltethető kritériumnak modellünk megfelelt.

Kíváncsi, hogy Ön mennyiért nyomtat? Töltse ki díjmentes felmérésünket és kiszámítjuk:

Jól:

Nézzük meg mikor mondhatjuk azt, hogy nyomtatónk „jól” dolgozik:

  • Kiváló nyomatminőség: az Epson WorkForce M5799-es nyomtató pigment tintát használ, aminek előnye, hogy a tinta beivódik a papírba. A nyomatok így ellenállnak a napfénynek, tökéletes minőségűek, vízállók, kenődésmentesek.
  • Karbantartásmentes technológia: nincs a festéken kívül egyéb cserélendő alkatrész, így lényegesen kevesebb a meghibásodás esélye. Nagy előny továbbá, hogy a technológiából eredően nincs szükség bonyolult papírútra, ezért nincs (vagy lényegesen kevesebb) a bosszantó papírelakadás.

Gyorsan:

A nyomtatási sebességre sem lehet panaszunk, hiszen elődjéhez képest 20%-al gyorsult a printer. Így 24 lap / perc-es sebességével méltán megállja a helyét az üzleti nyomtatók középmezőnyében.

A 24 lapos sebesség az extrém felhasználást leszámítva lássuk be, hogy elég. Nézzük meg azonban, hogy közvetett módon hogyan tudja hatékonyabbá, gyorsabbá varázsolni munkánkat ez az Epson Workforce M5799-es nyomtatója.


  • nincs bemelegedési idő, így időt takarít meg az első oldal gyors elkészítésével (nagyságrendben fele annyi idő alatt készül el az első nyomat, a hasonló kategóriás lézernyomtatókhoz képest)
  • Érintőkijelző: Magyar nyelvű, okostelefonra emlékeztető felhasználói felület, hatékonyabbá, könnyebbé teszi a nyomtató kezelését.
  • 2 papírtálcája megkönnyíti a munkáját, ha két különböző médiára nyomtat, nem kell két nyomtatás között megállnia papírt cserélni (pl orvosoknál recept – beutaló, pénzügy A4-es papír / A5-ös bevételi pénztárbizonylat stb.)
  • maximálisan automatizált kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás a hatékonyság fokozásáért
  • nemcsak a nyomtatás nyer Önnek időt, hanem az innovatív képességekkel felvértezett szkennere A dokumentumok automatikus elnevezése, végső tárolási helyre való mentése és számos más szokásaikra szabható megoldással rengeteg munkaidőt szabadíthat fel, amit más értékteremtő tevékenységre fordíthat.

Apróbetűs rész helyett:

Magamból kiindulva, amikor egy érvelés végén meg vagyok győzve, akkor azért óvatosságból az apróbetűs részt keresem. A nyomtatóval kapcsolatban a fent leírtaknál ilyet nem fog találni. Van azonban egy ajánlatunk, aminek a szabályzatát a rend kedvéért apró betűvel szedtem. 😉

A készülék Ára díjmentes házhozszállítással:

Bruttó 94.990 Ft

amihez most egy 15.000 Ft értékű ajándékutalványt adunk!

Az ajándékutalványt a 2019.07.31-ig leadott megrendelésekhez tudjuk biztosítani!


Szabályzat:
Az utalványt a vásárlást követően a nyomtató dobozában találja. Egy nyomtató mellé 1 db 15.000 Ft bruttó értékű ajándékutalványra jogosult. Az utalvány a nyomtató vételárának csökkentésére nem felhasználható, a nyomtatóval együtt vásárolt, kellékanyagra, egyéb kiegészítőre, illetve a Fókusz Computer Kft. által forgalmazott termékekre azonban igen. Az ajándékutalvány beváltási határideje 2019.08.31.

EPSON WokForce Pro WF-M5799DWF

  • olcsó, kifogástalan minőségű nyomatás
  • törődésmentes, megbízható nyomtató
  • maximálisan automatizált: kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás
  • nagykapacitású kellékanyagok
  • könnyű kezelés, magyar nyelvű érintőkijelző
  • garancia, beszáradás ellen is
  • alacsony energiafogyasztás, környezettudatos nyomtatás
  • több papír tálca, nincs több csere-bere