Egy éve verhetetlen a sebességben

Biró ZoltánGazdaságos nyomtató, Környezettudatosság, Nyomtatóválasztás

Nyomtatott már olyan gyorsan 100 oldalt, hogy egy instant kávét nem tudott a meleg vízben elkeverni? Vigyázzon, ha ilyen nyomtatót helyeznek üzembe a vállalatánál, odavész a nyomtatás alatti kávészünet!

Rendkívüli technológiai csúcsteljesítménnyel rukkolt elő az EPSON kicsit több, mint egy éve, méghozzá úgy, hogy egy szinte lehetetlen kihívást győzött le. Olyan megbízható, tartós vállalati nyomtatót készített, amely rendelkezik a tintasugaras technológia által kínált előnyökkel, de sokkal többet nyújt, mint a lézeres technológia legnevesebb képviselői, és minden más készüléket is maga mögé utasít nyomtatási sebesség tekintetében.

Szeretne ön is egy a vállalatához illő készüléket? Ingyenes felmérést ide kattintva kérhet!

Tehát most már lehet kiváló minőségben fekete-fehér dokumentumokat szupergyors, 100 lap/perces sebességgel nyomtatni. Társuló érték a megbízhatóság és környezetbarát üzemelés. Az EPSON A3-as többfunkciós üzleti másolója a korlátok ledöntéséért kelt életre.

A gyorsaság és megbízhatóság, 100 oldal/perc nyomtatási sebesség mellett is kiemelkedő! A lézernyomtatókhoz képest kevesebb mozgóalkatrészből tervezték meg a készüléket, ezzel is növelve a megbízhatóságot és sebességet. A klasszikus hibának számító papírelakadást az intelligens papíradagoló-mechanizmus minimálisra csökkenti a kettős lapadagolásnál is.

A minőséget kompromisszunok nélkül garantálja, hiszen az Epson PrecisionCore nyomtatófej-technológiája, pigmenttintái és hatékony laptovábbító mechanizmusa együtt állandó minőséget biztosít. Az újrahasznosított papír, boríték és címke sem okoz gondot.

A nyomtatási igényének felmérését díjmentesen ide kattintva teheti meg.

A gondos tervezésnek köszönhetően a vállalati integrálhatóság kivétel nélkül megoldható. Az Epson Open platform kompatibilitást biztosít a piacvezető ISV-megoldásokkal. A távoli kezeléstől a könyvelési és lekéréses nyomtatási (pull printing) megoldásokig, a szoftveres megoldások széles választéka integrálható a már meglévő IT-infrastruktúrába a hatékonyság és a termelékenység növelése érdekében.

A környezetre gyakorolt hatást napjainkban nem lehet figyelmen kívül hagyni. A nagyvállalati viszonyokban leginkább elterjedt lézernyomtató technológiához képest ennek a nyomtatónak akár 82%-al kisebb a környezetre gyakorolt hatása. Kiemelkedő tulajdonságai az alacsony energiaigényű nyomtatás, kevesebb anyagigénnyel: vagyis jóval alacsonyabb energiafogyasztás, kevesebb hulladékképződés és egyszerű működési mechanizmus. E három tényezőnek köszönhető a nyomtatás környezetre gyakorolt hatásának minimalizálása. A készülék 5350 lapos papírkapacitása önmagában is ígéretes, de akár 120 000 fekete-fehér oldalt nyomtathat vele tintaújratöltés nélkül! Az EPSON WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW igazi nagyágyú a legnagyobbak között is.