Öt extra tulajdonság, amelyek miatt megéri WorkForce nyomtatót vásárolni

Biró ZoltánGazdaságos nyomtató, Környezettudatosság, Nyomtatóválasztás

Az Epson WorkForce nyomtatói kiemelkedő minőséget képviselnek. A gyártó úgy alakította ki az eszközöket, hogy az üzemeltetés nem csak gazdaságos, de segít a munkamenet felgyorsításában is, ezzel időt spórol a felhasználóknak. Összegyűjtöttem öt extra tulajdonságot, amelyek miatt megéri a WorkForce nyomtatóit alkalmazni. 

  1. Töredékére csökkenő nyomtatási költségek

Egy WorkForce-nyomtató beszerzése nem vásárlás, sokkal inkább befektetés: alkalmazásával töredékükre csökkennek a nyomtatási költségek, így a meglévő nyomtatók cseréje rövid időn belül teljesen megtérül. A piezokristályos technológiával egy fekete-fehér oldal nyomtatása bruttó 2-3 forintmás nyomtatóknál ez 5-10 forint is lehet. A színes oldalaknál szintén kedvezőbb feltételeket biztosít a rendszer, egy oldal nyomtatása 9-14 forint, szemben más megoldások 50-80 forintos költségévelEz úgy érhető el, hogy a WorkForce-nál nincs drága kellékanyag, festékkazetta, megvalósul az optimális festékfelhasználás, nincs beszáradt nyomtatófej miatti veszteség, nyomtató belső felépítése is lényegesen egyszerűbb, nincs szükség bonyolult mechanikai elemekreígy lényegesen kevesebbet kell karbantartásra költeni. Legalább 4000-5000 nyomatra elegendő egyetlen kazetta, de van olyan nyomtató, ahol 40-85 ezer oldalt is bír egy festék.  

  1. A lehető legegyszerűbbhasználat 

WorkForce-nyomtatók alkalmazásához nem kell szakembernek lenni, de még a működési elveket sem kell behatóan ismerni. A felhasználói oldalon elég egy gombnyomás az elvárt feladatok ellátásához. A problémamentes működés a modern technológia miatt garantált, így csupán akkor kell az eszközhöz nyúlni, amikor papírt töltenek bele, vagy festékzacskót cserélnek benne. Nem kell porszívózni, takarítani sem körülötte, nem szennyezi be az irodát, így a minimális karbantartás mellett az egyéb feladatok is lefaraghatók.  

  1. Sebesség: a kategória élvonalában

Egy WorkForce-nyomtatónál az ügyfélnek nem kell feleslegesen várniaamíg elkészülnek a dokumentumai, és a gyorsaság a működés szempontjából is értékes időt spórol meg. Mindez számokban: a WorkForce technológiájával mindössze 7 másodpercet vesz igénybe az első oldal nyomatása, szemben a hasonló kategóriájú lézerenyomtatóknál megszokott 9-15 másodperccel, ami az átlagos nyomtatási szokásokat figyelembe véve (1-4 oldal/alkalom) hatalmas előrelépés. A gyorsasághoz tartósság is társul, nem véletlen az opcionálisan igényelhető akár 5 éves kiterjesztett gyártói garancia. 

  1. Fókuszban a minőség

A költséghatékonyság és az egyszerűség mellett is elérhető a kiemelkedő képminőség. Az Epson Workforce nyomtatói 4800*2400 dpi felbontásra képesek, így minden, az emberi szemmel érzékelhető részletet tökéletesen adnak vissza. pigment tinta használatával a papír nem hullámosodik, a nyomat nem kenődik el és a fakulásnak is tökéletesen ellenáll. Az alacsony nyomtatási hőmérséklet és a rövid papírút miatt pedikevésbé használódnak a papírt vezető görgők, alkatrészek. tökéletes végeredményt a PrecisionCore technológia biztosítja. 

  1. Környezettudatos működési elv

Csökkentse ökológiai lábnyomát a jövedelmezőség növelésével párhuzamosan. Az egyre inkább elvárásként támasztott fenntartható működés a WorkForce nyomtatóknál már alapvetés: az ökológia lábnyomot ezek a nyomtatók csökkentik leghatékonyabban. A lézernyomtatók tonerei higanyt is tartalmaznak így veszélyes hulladékként kezelendők. Ráadásul a toner bonyolult mechanikai szerkezete miatt rengeteg fölösleges hulladék keletkezik, és a gyártásuk is több alapanyagot és energiát igényel. Ezzel szemben a Workforce nyomtatók jövőbe mutató technológiájának köszönhetően használatuk során 94 százalékkal kevesebb hulladék keletkezikA technológia optimális festékfelhasználást valósít meg, ezt eco módban is lehetővé teszi, érzékelhető minőségromlás nélkül. Az áramfogyasztás is 96 százalékkal csökken működés közben, emellett a környezettudatosságot erősíti, hogy zajterhelés minimálisnincs ózonkibocsátásVOC- és porszennyezés sem, emiatt allergiások és zajra érzékenyek is használhatják. 

Szeretné Ön is akár felére csökkenteni a nyomtatási költségeit minőségi kompromisszumok nélkül? Töltse ki rövid kérdőívünket és kollégánk segít megtalálni Önnek a nyomtatási szokásainak legmegfelelőbb nyomtatót. Vagy válogasson most raktáron lévő nyomtatóinkból most válság előtti árakon!

Workforce nyomtatók most válság előtti árakon!