Epson TM-H6000V-204: Serial, Black, USB 1.1 Type B, USB 2.0 Type, Partial Cut

Kategória:

Leírás

Ez az értékesítési pontokon használható integrált nyomtató egyetlen eszközben egyesíti a számlanyomtatás, a bizonylatnyomtatás és a csekkfeldolgozás képességét. Nemcsak megbízható, de hasznos csatlakozási lehetőségeket és rendkívül alacsony fenntartási költségeket is biztosít. Ideális olyan vállalkozások számára, amelyek egyetlen eszközzel látják el a csekkfeldolgozás és a számlanyomtatás feladatait az értékesítési pontokon.

Nagyobb termelékenység

A TM-H6000V ideális választás nagy forgalmat bonyolító környezetben, mivel számos olyan szolgáltatást nyújt, amely segíti a vállalkozásokat hatékonyságuk növelésében. Mintegy 350 mm/mp¹ sebességgel nyomtat, gyorsan feldolgozza a csekkeket, automatikus vágója pedig villámgyors.

Megbízható és hatékony

Gyors tempójú környezetben létfontosságú az állásidő minimalizálása. A TM-H6000V megbízható megoldás, mivel akár 200 km hosszúságú bizonylat kinyomtatására képes hőnyomtatófejjel rendelkezik, az automatikus vágóél pedig hárommillió vágásra képes.

Számos csatlakozási lehetőség

A TM-H6000V készüléket úgy terveztük, hogy minden POS-megoldást könnyedén kezelni tudjon. Rugalmasan alkalmazkodik a korszerű értékesítési környezetekhez, beleértve a közvetlen a szerverről történő nyomtatást (SDP), az adatok külső szerverekről történő megjelenítését és nyomtatását, valamint számos csatlakoztathatósági lehetőséget táblagép és számítógép között.

Naprakész maradhat a POS-piac trendjeivel kapcsolatban

Olyan nyomtatót keres, amelyet könnyedén és gyorsan beállíthat, és évekig korszerű marad? Az ePOS-Print, az ePOS-display és az NFC jelölések lehetővé teszik, hogy új szolgáltatásokkal bővíthesse értékesítési pontját, és táblagépről is villámgyorsan üzembe helyezheti.


Lényeges jellemzők

  • Integrált nyomtató az értékesítési pontokra: Képes számla és bizonylat nyomtatására, valamint csekkfeldolgozásra
  • Fokozza a hatékonyságot: Kiemelkedő, akár 350 mm/mp¹ nyomtatási sebesség, csekkfeldolgozás és automatikus vágás funkció
  • Rugalmas csatlakoztathatóság: Beépített USB és Ethernet minden típusban
  • Befektetés a jövőbe: ePOS-Print, ePOS-kijelző és NFC
  • Kiváló ár-érték arány: Alacsony tulajdonlási költség

Műszaki adatok

Kérjen egyedi, testre szabott ajánlatot itt!