Epson TM-J7200 (301) W/O MICR,BLACK,INC PSU, EU, Black, USB 2.0 Type B, Ethernet, Full Cut

Kategória:

Leírás

A TM-J7200 többfunkciós tintasugaras nyomtatót olyan kiskereskedelmi környezetekben való használatra tervezték, ahol számlák, nyugták, űrlapok és kuponok nyomtatására van szükség. Ez a modell tintasugaras technológiát használ a gyorsabb, jobb minőségű nyomtatás érdekében, miközben alacsony teljes birtoklási költséget (TCO-t) és visszafelé való kompatibilitást kínál.

Gyorsabb és jobb tintasugaras technológia

Az Epsonnak sikerült integrálnia a tintasugaras technológiát ebbe az új modellbe, miközben hasonlóan alacsonyan tartotta a teljes birtoklási költséget a korábbi mátrixnyomtatós készülékekkel összevetve.

Egyszerű karbantartás

Az új tintapatronok az egyszerű behelyezést lehetővé tevő kialakításuknak köszönhetően ideálisan alkalmazhatók a forgalmas kiskereskedelmi kasszáknál, miközben a beejthető papírtekercs is gyorsan beadagolható, a használt tintaképzési technológia pedig jobban ellenáll a víznek és a fénynek, mint a mátrixtechnológia, így a számlák és más dokumentumok tartósabbak lesznek.

Visszafelé való kompatibilitás

Annak érdekében, hogy a legzökkenőmentesebben menjen a meglévő modellekről való frissítés, a TM-J7200 visszafelé teljes mértékben kompatibilis a TM-J7000 modellel, és pontosan ugyanannyi helyet foglal, így a csere nem is lehetne egyszerűbb. Ugyanakkor a legújabb ePOS-rendszerekkel való integráció érdekében az új modell az USB- és az Ethernet-kapcsolatot egyaránt biztosítja.


Lényeges jellemzők

  • Sokoldalú tintasugaras POS nyomtató: Gyorsabb, jobb minőségű és sokoldalúbb
  • Alacsony teljes birtoklási költség (TCO): Hasonló általános üzemeltetési költségek a korábbi mátrixnyomtatós modellel összevetve
  • Tartós nyomatok: A nyomat jobban ellenáll a víznek és a fénynek
  • Egyszerű karbantartás: A tinta és a papírtekercsek cseréje rendkívül egyszerű
  • Visszafelé való kompatibilitás: Éles, jól kiolvasható szöveg és fényes fotók

Műszaki adatok

Kérjen egyedi, testre szabott ajánlatot itt!