Milyen nyomtatót vegyek otthoni használatra?

Milyen nyomtatót vegyek otthoni használatra?

Attila FeketeGazdaságos nyomtató Leave a Comment

Milyen nyomtatót vegyek otthoni használatra? – fogas kérdés, ha az ember nem mozog nap mint nap nyomtatók között. A piacon többszázféle nyomtató kapható, különböző minőségben, árban, teljesítményben, nem csoda, ha a legtöbben nyomtatóvásárlás előtt a bőség zavarával küzdenek.

Milyen nyomtatót vegyek otthoni használatra, ha színesben is nyomtatnék vele?

A digitális fotózás korában is szükség van fényképek nyomtatására. Így a dédi is láthatja újszülött dédunokáját, saját falinaptárt készíthet kutyája képeivel (a nyomdai ár töredékéért…), és nem kell vagyonokat költenie plakátokra, ha tinédzser korú gyermeke havonta más együttesért rajong.

Egy fényképek és dokumentumok színesben való kinyomtatására alkalmas nyomtató minden háztartásban jól jön. Viszont nem mindegy, hogy milyen!

Milyen nyomtatót vegyek otthoni használatra?

Ha megveszi azt, amit a legolcsóbban talál a piacon, jó eséllyel pár hónapon belül vehet egy új nyomtatót, főleg, ha a hamar kiürülő gyári patron helyett újratöltöttet kezd el használni. Feltéve persze, ha nem egy el a kedve egy életre az otthoni nyomtatástól.

Az otthonra ajánlott nyomtatók esetében általában a tintapatron is egy problémás terület. Megveszi az olcsónak látszó nyomtatót, hozzá a patront, majd 100 oldal után a következőt (tipikus esetben nem egy eredeti, gyári patront), 80 oldal után a következőt… Azt észrevette már, hogy mindig a legrosszabbkor fogy ki a sárga festék? Olyankor lesz furcsán zöldes feje a gyereknek.

Azt javasoljuk, hogy ha feltette már magának a „milyen nyomtatót vegyek otthoni használatra” kérdést, ne elégedjen meg a kézenfekvő „legolcsóbban beszerezhetőt” válasszal. Két ócska nyomtató már sokkal drágább, mint egy jó. Ügyeljen a minőségre, a tartozékok beszerezhetőségére és árára (!), és ami szerintünk otthoni nyomtató esetén a legfontosabb: a kényelmes, egyszerű, megbízható használatra.

Nyomtatóajánlat otthonra

Ha gazdaságos nyomtatót szeretne otthonra, töltse ki nyomtatási szokásokat felmérő ívünket és szakértő kollégánk segít a választásban.

 

Vélemény, hozzászólás?