Rugalmas címkenyomtatás házon belül? Mindezt gazdaságosan, akár több ezer címke esetén is? Az Epson címkenyomtatói elhozzák Önnek is a megoldást!

Biró ZoltánEgyéb, festék, Gazdaságos nyomtató, Nyomtatóválasztás, Spórolás

A változó körülmények, napjaink hirtelen változó kereslet-kínálati viszonyai között ki ne szeretné a bizonytalanságot minimalizálni, a termelés folyamatosságát biztosítani és a költségeket csökkenteni? Ehhez nyújtanak segítséget az Epson ColorWorks ipari címkenyomtatói. Gazdaságos működés, költséghatékony nyomtatás, mindezt magas minőségben, a piezo kristályos nyomtatótechnológia segítségével.

Maximális rugalmasság

Az Epson ColorWorks címkenyomtatói egyaránt alkalmasak kis sorozatú, változó grafikájú/szövegű címkék nyomtatására és nagyobb volumenű címkék előállítására is. Akár havi 1000 példány nyomtatásától már megéri, de van olyan partnerünk is, aki nyomtatónként havi 250 ezer címkét nyomtat sajátmárkás termékeihez. Nyomtatóink széles választéka a megbízható működés mellett a sebességet is garantálja: akár 300 mm/másodperc sebességgel is képes nyomtatni (típustól függően), mindezt tekercsre és színesben is.

A színes nyomtatásnak és a ZPL II kompatibilitásnak köszönhetően nincs szükség előregyártott színes címkékre, így GHS/CLP címkék is nyomtathatóak közvetlenül, nyomatlan alapra, időt és pénzt takarítva meg. A technológia lehetővé teszi a grafikában a szöveg, sorsszám, vonalkód gyors cseréjét, így pillanatok alatt át lehet állni másik termékvariánsra és nincs szükség további kiegészítő címkékre sem, ami tovább csökkenti a költségeket és növeli a rugalmasságot.

Matt, fényes, sima papír vagy átlátszó címke? Egyik sem gond, mindegyik felületre képes ugyanolyan minőségben nyomtatni, akár 216 mm szélességben.

Minőség a digitális címkenyomtatásban

A legújabb generációs PrecisionCore piezo kristályos nyomtatófej technológia biztosítja a nyomdai minőséget 1200x1200 dpi felbontásban, ezáltal a végeredmény mindig fotószerű grafika és tökéletesen olvasható szöveg lesz, akár 4 pontos betűméretben is. A PrecisionCore technológiájú nyomtatók pigmentált tintát használnak, ennek és a felhasznált címkéknek köszönhetően a kész nyomat vízálló, nem kenődik el nedvesség hatására így szinte minden termékhez kompromisszummentesen használható.

Könnyű használat, alacsony karbantartási igény és költségek 

A piezo kristályos technológia előnye, a kevés mozgó alkatrész, az egyszerű, komplikált mechanika nélküli festéktartály és az optimális festékfelhasználás. Így a nyomtatási költség a magas minőség mellett is alacsonyan tartható. Akár több ezer darabos széria esetén is olcsóbb megoldást jelenthet, mint külső partnertől vásárolt kész címkék, nem is beszélve a másoktól való függőség csökkenéséről.  Sőt, ha már rendelkezik címkenyomtatóval, az Epson Colorworks nyomtatók problémamentesen illeszthetőek be a kész rendszerbe.

Címkenyomtatóink beszerzése és beüzemelése egyszerű, egyedi, gazdaságos ajánlatunk elfogadása után rendelését kiszállítjuk, távoli eléréssel beüzemeljük és folyamatos, előre tervezhető költségű kellékellátást és tanácsadást biztosítunk. Bár a technológia jellemzője a megbízható működés, a nagyon alacsony meghibásodási arány, ez néha mégis előfordulhat. Erre kínál megoldást a helyszíni garancia (típustól függően ingyen, vagy kedvező áron): szervizes kollégáink a helyszínen javítják a címkenyomtatókat, így lényegesen rövidebb ideig áll meg a termelés. Szeretné Ön is függetleníteni címkenyomtatását a külső partnerektől és akár töredékére csökkenteni a címke költségeit minőségi kompromisszumok nélkül? Töltse ki rövid kérdőívünket és kollégánk segít megtalálni Önnek az igényeinek legmegfelelőbb címkenyomtatót.